Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicák összeszoktatása?

Cicák összeszoktatása?

Figyelt kérdés

1 hét múlva hozzuk haza a Maine Coon nőstényünket, és van már egy nagyobb, 2 éves kandúrunk. Félek tőle, hogy hogyan fog reagálni a nagyobbik.

Hallottam olyanokról, hogy érdemes szétválasztani a lakást, és külön lakrészeken tartani egy ideig a macskákat, apránként megismerkedtetni őket egymással.

Ha valakinek van tapasztalata kisebb (12 hetes) és egy idősebb macska összeszoktatásával, örülnék, ha megosztaná.

A válaszokat előre is köszönöm.

2019. jún. 8. 16:54
 1/1 anonim válasza:
Mi most hoztunk a fél éves britünk mellé egy 5 hónapos britet. 3-4 nap kellett, mire egész napra össze lehetett engedni. A nagyobbik, olyan mint egy matrica, tapad a kisebbre. Ő meg kicsit szabadabban fedezné fel a lakást. Mi szétválasutottuk őket. Első este csak negmutattuk őket egymásnak. Kölcsönösen kiakadtak. Masnap bevittem a kicsihez a nagyot kézben. Aztán többször ismételtem ezt. Harmadnak már felügyelet mellett taliztak. Ment is a cicaharc. 4 nap már majdnem egész nap együtt voltak. Aztán most már egyedül is maradnak.
2019. jún. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!