Mi a véleményetek erről a szituációról? Szerintetek is hülyeség?
Bmeg, barátnőd egy elmebeteg idióta.
Egy "kóbor anyamacska" csak éppen az élethez szükséges dolgokat tudja neki megtanítani, ugyan, mit számít!? Hogy védje meg magát, hogy játsszon, hogy eressze ki a karmát, hogy kommunikáljon, hogy végezze a dolgát, stb...! Az anyatejjel fejlődik mindene annak a macskának, az agyától kezdve az immunrendszeréig, mindene! Ezt ő meg bírja neki tanítani? Egy macska megbírja egy embernek, hogy tanuljon meg számolni??
Ez állatkínzás. Mutasd meg neki ezt a kérdést!
Már az is egy gusztustalan hozzáállás, hogy kiemelte az alomból, a többit meg lepasszolta egerészmacskának, oszt jó'van az úgy, pusztuljanak meg, ha úgy van.
Legalább maradhattak volna nála amíg szopiznak...
Lefújni bolhairtóval külön jó ötlet volt, csak gratulálni tudok hozzá.
Egyébként igen, neveltem fel kétnapos kiscicákat (5-en kerültek hozzám, miután az anyjuk rejtélyes módon eltűnt szülés után egy falusi sufniból).
2 óránként mentem cumiztatni, hasat és feneket törölni. Folyamatosan ment az infralámpa, esténként keltem 3 óránként. Mindenki életben maradt, volt tápszer meg cumisüveg. Fel lehet nevelni ekkora kiscicákat is, csak kell hozzá némi tapasztalat és szerencse.
Az egyiket meg is tartottam, ő 5 éves, egyáltalán nem lett antiszociális vagy idióta. Sőt! Folyamatosan rajtam csüng és a s.ggemben van.
Azóta megfordult nálam már pár alom kiscica innen-onnan mentve, de nem olyan egyszerű a felnevelés, mint ahogy azt az idióta, nyilvánvalóan beteg agyú barátnőd elképzeli.
Ha meg van anyamacska, akkor az a legjobb a kicsiknek, ha ő neveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!