Szerintetek jó ötlet lenne így etetni?
Szeretnék a cicáimnak "házi konzervet",hogy magasabb hústartalmat egyenek+megmaradjon nekik a megszokott étrendforma.
Ez állna megvett és megfőzött húsból,illetve kocdonyából. Az aggájaim a kocsonya iránt vannak,hogy ugye ahhoz bőr kell (amit később nem kapnak meg) es az abban lévő anyagok károsak e a cicára? :/
Nem értem ezt a kocsonya dolgot, milyen ötlet?
Nekem 11 cicám van, legidősebb 18 éves.Egészségesek.
Étrendjük:nyers és főtt, sült csirkehúsok,főleg mell, far-hát, nyak, fej, comb húsa, szárny húsa,marhahús főve,marha belsőség, hal,80%hústartalmú konzerv néha,Brit Prémium és Brit Care táp,de kapnak Whiskast is néha, főtt tojás, laktózmentes tej, túró,cs.máj, főtt répa.
Szerintem meg se ennék a kocsonyát.A bőr zsíros nekik, ha sokat kapnak.A fűszerek se jók, pici só még elmegy, de bors, stb.nem.A főtt hús az jó, de tapasztalatom, hogy ki kell találni jó pár féle kaját nekik, és váltogatni, mert ha 1-2 félét kapnak rendszeresen, megunják.
A kocsonyás rész azért lenne,mert mikor konzervet esznek,akkor a kocsonyás részét imádják a legjobban felnyalogatni. Nem értem miért,de azt hittem,ha hasonlót adok az tetszik majd nekik.
Viszont a sima főtt vagy nyers húst magában nem nagyon eszik meg (ha csirke). +emiatt is gondoltam kocsonyával feldobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!