Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti milyen nevet adnátok a...

Ti milyen nevet adnátok a cicátoknak?

Figyelt kérdés
Most hétvégén kapok egy kisfiú cicát és tanácstalan vagyok név terén. Kerestem neveket de úgy igazán egyik sem fogott meg. Ti hogy hívjátok a tiéteket? :)

2019. máj. 31. 12:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Meglátod és eszedbe fog jutni, meg illik-e rá... Milyen színű stb...

Alfi

2019. máj. 31. 13:13
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Kuki
2019. máj. 31. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Roni, nindzsa, de ez a cica jellemétől is függ.

Elég gáz volt mikor a papám kutyái közül elnevezten a legfélénkebbet Bátornak.... Meglátod és majd rájössz a tökéletes névre, egyébként gratulálok hozzá :).

2019. máj. 31. 14:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mikor kiderült, hogy a lány macska mégis fiú és Jutkának hívják. Felbecsülhetetlen.
2019. máj. 31. 14:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyifi, Pufi, Pofi, Kismakaróni.

Ez a négy pici neve nálunk.

Nyifi kb eddig 0-24ben hallatta a hangját

Pufi folyton evett

Pofi olyan mint akinek kihypózták a pofiját, vagy a fekete elfogyott

Makaróni mert csíkos😊

Gyerekek elsőre

Anyacica neve Zuzu(állandóan összetöri magát)

2019. máj. 31. 15:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 3 szőrlabda van, a nevük:

Salem (öreglánynak, vén boszorkánynak is hívjuk)

Oroszlán (röviden csak Ori)

Garfield

Salem egy 5 éves lány macska, a nevét onnét kapta, hogy fekete színű, halvány barnás-vöröses foltokkal. Továbbá morog mindenre ami él és mozog, illetve úgy néz ránk, mint aki készül arra, hogy elátkozzon.

Oroszlán egy 3 éves óriás vörös kandúr, alapjáraton olyan, mint aki be van lőve. Vakarhatod, nyomogathatod, lóbálhatsz, dobhatsz neki bármit, nem érdekli. Viszont ha másik macskát lát, azonnal felborzolja a bundáját, és úgy kergeti, mint a veszedelem.

Garfield pedig egy másfél éves kandúr, a nevét azért kapta, mert ő is vörös, önfejű, és miután kifosztotta az éléskamrát, rend szerint fél napot alszik. A nevére csak akkor hallgat, ha az az ő érdeke (ennivalót, vakargatást, vagy hasonlót kap), minden más esetben alkalmi süket.

2019. máj. 31. 15:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

4-es: a fiú macskánk meg igazából lány volt, de azért Fülöp.

Kérdező, választhatsz kedvenc filmből, sorozatból, könyvből is nevet, olyan karakterről, akit szeretsz.

2019. máj. 31. 16:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok ötletet :) ha valakinek van még nyugodtan írhat. Holnap megyek kivalasztani. Egy vörös színt néztem ki de nem tudni még hogy fiú vagy lany és én mindenképpen fiút szeretnék
2019. máj. 31. 18:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én a cica nevet adnám neki.
2019. máj. 31. 19:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Érdemes valami nem túl hosszút választani, ami i-re végződik, azt könnyebben megjegyzik.
2019. máj. 31. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!