Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Konzerves macska eledelt...

Konzerves macska eledelt lehet melegíteni?

Figyelt kérdés
A cicám nagyon finnyás. És rettenetesen keveset eszik, de többször. Alutasakos, vagy konzerv macska kaját kap de mivel hogy ugye keveset eszik, megy a hűtőbe mert gyorsan megromlik. Utána meg már nem eszi meg mert hideg. Úgy is próbáltam hogy kint hagytam hogy szoba hőmérsékletű legyen de akkor se kell neki már. Nyers húst meg nem ehet állandóan. Megkaptam hogy talán beteg vagy foga fáj vagy. És nem, nem beteg! Nem, nem fáj a foga. Kicsit öreg már, de makk egészséges.

2019. máj. 14. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy lehet. mi többek közt egy 370 grammos kiszerelésű nedves eledellel (Bozita) etetjük a macskát, amit három körben eszik meg, nyilván a felbontás után megy a hűtőbe. Ha újra használjuk, megy a mikróba 15 másodpercre 800 Watton (úgy pont szobahőmérsékletű lesz) és ugyanolyan lelkesedéssel falatozza, mint a felbontás után
2019. máj. 14. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Ne is add neki hidegen az ételt!
2019. máj. 14. 16:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm. :)
2019. máj. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!