Utazás macskával?
Állatpanzió? Biztosan van ott olyan cicahotel, ahol gondját viselik.
De gondolom egyetemen majd szerzel barátokat is, akik el tudják vállalni a cicát arra az időre.
De ha csak évente 2-3 alkalommal zötyögne, az még nem terheli le annyira. Pláne, ha előtte rákészíted, szoktatod hozzá.
Szerintem attól függ, mennyi időre jossz haza, ha az egyik alkalom esetleg csak pár nap, esetleg valakire rá tudod bízni. Persze ahhoz a személyhez nagyon hozzá kell szokjon, meg előtte egy-két olyan mint nap is kell, amikor nem vagy otthon, de a közelben vagy. Esetleg, de ezt te tudod, te ismered a macskádat. Megértelek, mert ezt úgy mondom, hogy állandóan együtt vagyunk a macskámmal. Az is lehet, hogy megszokja, és kibirja az utazást - inkább, minthogy külön legyetek. Képesek rá. Csak körültekintően mindent, a személyeket illetően is , akit a közelébe engedsz.
Utazáshoz tudom ajánlani a feliwayt, spray is van belőle, költözéskor nekünk a párologtató teljesen bevált, utazâs előtt is jó, feliway.com. Árgépen keress árat.
Ugye tudod, hogy kell chip (chip, állatútlevél, veszettség elleni oltás, és utána 21 napot várni az úttal), részletek maok.hu / utazások (asszem), magyar állatorvosi kamara honlapja, kérdés esetén nagykövetségen érdeklődni, mert ezt a honlapot szerintem nem frissítik. Helyi honlapot, tehát angol nyelven megkeresni. Ha nincs rendben a macska papírja, nem engedik be a macskát az országba, illetve az első állatorvosi látogatáskor kiderül.
Ami nagyon fontos!! Ugye csak lakásban tartott macska lesz??!!!! Ott is vannak idióták, nem kevesen! Követek amgol fb oldalt. A legutóbbi rettenet, mikor egy kinti - benti macskát, két kölyök széttépetett egy kutyával. Az kiugrasztotta a kocsi alól, a másik ott várta a kutyával és ráuszította. A következő az volt, hogy rókavadászok kutyái estek neki, azok bemennek telkekre, udvarokra simán.
Sorry, kisírtam magam :(((
Az nagyon szép, hogy magaddal akarod vinni, aztán vigyázz rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!