A macskámban találtam kullancsot, mi lehet a baja?
Szia, szerintem vidd MÁSIK állatorvoshoz. Egy kullancs miatt nem hinném, hogy indokolt lenne 5 db injekció stb, sztem csak pénzt akar keresni, ezért nyomja bele a sok injekciót, amiket utána ugyebár fölszámol neked.Sajnos ezt tapasztalatból tudom, egyszer az egyik macskámat elvittem a helyi állatorvoshoz, mert egy picit sántított, erre az belenyomott vagy 3 injekciót 5000 Ft. ért, a cicának 10 perc múlva elkezdett habzani a szája, és nemsokára meghalt szegény, utána egy másik cicával szinte ugyanúgy jártam....belenyomott x számú injekciót, amitől még rosszabbul lett.....azóta kerestem egy másik állatorvost, aki tényleg csak azt adja be, ami indokolt, mellesleg meg a töredékét kéri annak, mint amit az előző.
Tehát szerintem nézesd meg egy másik orvossal, mert ki tudja, h milyen injekciókat nyomott bele a doki csak azért, hogy pénzt keressen rajtad. Sajnos ez így megy :/
A kullancs elleni szereket is érdemes megválogatni. Egy Frontline több, mint 2 ezer forint/hónap (képzeljétek el 5 macskára!), és ahhoz képest nem túl hatásos. Szóval valami mást ajánlok, bár nem úgy tűnik, mintha túl sokszor ment volna bele a macsekodba kullancs.
Ja és 18:23-as voltam.
Szerencsére a cicák sokkal ritkábban lesznek betegek a kullancstól. Felesleges volt az a sok szuri. Attól lett rosszul. Legközelebb, ha ahhoz a dokihoz mész, az oltási hátuljába mindent írass be.Így, ha elkezeli, a másik orvos tudja, mit kell tennie.
Most várj vele egy kicsit. Talán hamarosan kiheveri az injekciókat. 2---3 nap, és ,ha nincs változás, másik orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!