Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tegnap este lett ivartalanitva...

Tegnap este lett ivartalanitva a nőstény macskánk és szedi le magáról a kötést. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
A doktor szépen korbetekerte ilyen fehér, kórházban sebkötözesre használt "ragtapasszal" (nem tudom mi a hivatalos neve) és mondta, ha elkezdene leszedi magáról, vigyük vissza a cicát. A. Férjem persze azt értette, hogy ha a sebet kezdi el tépni a macska, de nem ezt mondta a doki, hanem azt, ha a kötést kezdi meg. Most vagtam le egy szélesebb darab harisnyát, azt húztam a kötésre, meg az egész macskára is ugye, de kétlem, hogy sokáig hatásos lenne. És a legjobb, hogy ennek a kötésnek elvileg kettő hétig rajta kellene lenni a cicán, mert akkor kell majd varratszedesre vinni. Gallért nem kapott, mert a doki szerint bekattanna tőle, bár én örültem volna neki, ha ad rá. Most aggódhatok azon, hogy ne szedje le magáról a kötést. Jártatok már így? Volt valami praktikatok amivel megoldottatok, hogy a helyén maradjon a kötés? A férjem azt mondja, tulaggodom, nem lesz akkor sem baja a cicának, ha nem lesz rajta kötés, mert szerinte tud a cica magára vigyázni. Semmi ötletem mit lehetne tenni, hogy ne szedje le! Valaki tud adni valami használható tippet? Egy nagyon izgága cicárol beszélünk.
2019. márc. 28. 11:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekünk két nőstény cicánk is volt már ivartalanítva egyiknek sem volt bekötve a sebe,és gallért sem kaptak, nagyon szépen meggyógyult mind kettő.Most az egyik cicánknak a fülét kellett műteni,ő kapott gallért, első nap zavarta, de mostmár semmiben nem akadályozza,már két hete rajta van,jövő héten lehet levenni.
2019. márc. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!