Valaki lehet azt gondolja, hogy a cicám az övé?
A cég korrekt árut forgalmaz. Én is náluk vásároltam, igaz, nem nyomkövetőt.
Nekem is eszik mashol a macska. Ezt nem lehet kivedeni sajnos egy kinti macskanal.
Nem biztos, hogy magaenak gondolja. Egyszeruen csak ad enni a macskainak, ez meg odaszokott. Nalunk is ugyanez van. A szomszed ad enni a macskaknak, ezeket meg nem zavarja el a tobbi macska, igy hat ott is esznek.
Nem mondom, hogy orulok neki, de mit tehetek? Hazba nalunk sem lehetnek, amig itthon elek. Addig ez a helyzet all fenn. Csak attol felek, hogy valami megoli oket vagy megmergezik, esetleg bantja valami nyomorult allatkinzo(sajnos felenk tudok egyrol). De ha ez megtortenne, az biztos, hogy megkeresnem es azt nem koszonne meg, amit tolem kap.
Attol, hogy mashol eszik, meg nem kevesbe huseges. Egyszeruen csak feneketlen bendojuk van, aztan itt egy lehetoseg szamara.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!