Lenne két macsekos kérdésem. Az egyik, hogy miért harapdálják néha egymás közben a másik nyakát alulról? A másik, hogy miért nem szeretik, ha a mellkasukat dögönyözöm? (a kutyák pont ezt imádják)
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 23:23
1/7 A kérdező kommentje:
úgy értem, játék közben, nem egymás közben. :D
2010. júl. 2. 23:23
2/7 anonim válasza:
Játék közben a valós harcot próbálják ki, természetesen sokkal finomabban, és ott a befejezés a torok feltépése.
A macskák azért nem szeretik, ha a mellkasukat (, hasukat) bántod, mert az az egyik legsebezhetőbb pontjuk.
4/7 A kérdező kommentje:
nem egészen, az egyik összegömbölyödik, mintha aludni szeretne, a feje is lóg egy kicsit, erre meg a másik hanyatt vágja magát, és alulól harapja a másik torkát.
2010. júl. 2. 23:45
5/7 anonim válasza:
Amelyik lefekszik, megadja magát.A másik "befejezi" a harcot, ahogy írták. A mellkas dögönyözést valószínűleg azért nem szereti, mert közel van a hasához és az a legkényesebb felületük.A hasat nem védi csontos felület és a nemiszerveiket is arra vannak. (Bár nekünk most pont olyan cicánk van, hogy hanyatt alszik és lehet simizni a hasát, engedi.)
6/7 anonim válasza:
Nyakharapdálás = játék. A mi macskánk meg egyenesen imádja, ha a hasát/mellkasát dögönyözöm (bár cseppet csiklandós). Doromból mint egy nyolchengeres :)
7/7 anonim válasza:
Nyakharapás szerintem is a komoly bunyóra hasonlító játék. Nekem egyik macsek imádja ha piszkálom a hasát a másik csak néha engdi a harmadik meg ki nem állhatja. Egy cicaviselkedésről sóló könyvben azt olvastam, hogy akkor engedik a hasukat ha a bizalmukba fogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!