Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kaphat junior tápot a 6 eves...

Kaphat junior tápot a 6 eves macskam?

Figyelt kérdés
Apum mellényult a boltban es junior (whiskas) száraztápot vett? Odaadhatom a macskanak vagy csereljuk ki a boltban?

2019. márc. 4. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

Nyugodtan add oda, semmi baja nem lesz tőle!Ha kiscicának nem lesz baja tőle, miért lenne felnőttnek?

Talán kicsit több benne a fehérje, meg apróbb szemű.De ez egyik se baj felnőtt cicának.

Nekem sok cicám van, az idős 17 évest direkt junior szárazzal is etetem, mert azt meg tudja enni.De mikor kiscicám volt, mellette felnőtt cicák, inkább junior tápot hagytam előttük mikor dolgoztam, a kicsi azt tudta megenni, és inkább a nagyok egyék a kicsinek valót, mint fordítva.

2019. márc. 4. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Ha lehet, inkább válts minőségibb márkára, a Whiskas nem a legmegfelelőbb fajta
2019. márc. 4. 14:49
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Nyugodtan add oda neki.
2019. márc. 4. 14:50
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Azt ėrdemes tudni hogy reklám meg a gagyi konzerv ės tåp csontpėp szôja zsír színező és ennyi . A másik vėglet a nyers dolgok otthoni maradėk tömėse, a sok só főtt tönkre teszi őket . Egészséges táplálås megoldható Premier Multi fit termékkel fresnap årulja .
2019. márc. 4. 14:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor odaadom neki :) a tobbieknek meg, akik offoltak:nem a markat kerdojeleztem meg, mindegyik markaba bele lehet kotni, friskies es whiskas tápok ellenere is makk egeszseges es szereti is. Probaltam mar 1-2x hu de premium minoseget is, a macska kb hozza sem nyult :D ergo ha akarnam se tudnam letuszkolni a torkan.
2019. márc. 4. 15:06
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

A whiskas egy rakat sz.r! Már régen be kellett volna tíltani.

4% húst tartalmaz... Most komolyan, az mi?

Ha csak annyi pénzed van macskatápra amennyibe ez a trágya is kerül, akkor inkább adjál neki Brit Premium (és nem Brit Care mert az kicsit drágább) vagy Josera tápot!

Ha ezeket kicsit nagyobb mennyiségben rendeled internetről, akkor kilóra nem drágábbak a whiskasnál...

És ezekben már 25-28% hús van és valamelyik gabonamentes is, ami jó...

Ha van rá valamivel több pénzed is, akkor még a Purizon (nem Purina) vagy Applaws is jó lehet, szintén minél többet veszel annál olcsóbb.

Ezekben már 70-80% hús van és 100%-ig gabona mentesek.

Online boltnak a Zooplus, vagy Petissimo nevü oldalt ajánlom.

Előbbi esetében Németországból hozza a csomagot a GLS futárszolgálat, olyan 4 nap alatt... Utóbbi esetében Mayarországról, szintén a GLS. Ha egy nap 15 óra előtt leadod a rendelést, akkor még másnap kihozzák.

Vagy jó lehet még az emag.

2019. márc. 4. 15:08
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

A whiskas és friskies konkrétan ipari hulladék, bűncselekmény amit azok a gyártók csinálnak...

A készitőiknek börtönben lenne a helye...

Az elkészítés is már teljesen etikátlan, ennyiért adni a szemetet lopás és rákot is okoz.

Kérdező probálj meg csak egy hónapig a legolcsóbb S-budget-es parizereb élni. Még az is egészségesebb és korrektebb termék mint amit az állatod elé teszel.

2019. márc. 4. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy peresze, hogy nem eszik meg mást mert függőséget okoz szándékosan az ízesítés, mesterséges ízfokozók amit nem is lenne szabad tartalmaznia...

Majd ha gyereked lesz annak is hagyod majd, hogy csak milkát, marsot meg chiot egyen reggel, este és délben, mert azt eszi meg?

2019. márc. 4. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
34%

Fokozatos keveréssel át lehet szoktatni, valamint ha nem figyelsz a hisztijére.

A chips is nagyon finom, mégse lehet azon élni.

2019. márc. 4. 15:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Jezusom, azert ne csinaljanak mar ugy egyesek mintha egyedul en adnek a Foldon a macskamnak ilyen tapokat:DDD ha ennyire rossz lenne, nem is lenne kaphato minden uzlet polcain.. Gondolkozzatok mar el. En orulok h a ti allataitok premium juj de szupi egeszseges tápon elnek, de a valaszt mar regen megkaptam a kerdesemre, koszi az aggodast, a cicusom el es virul mar 6 eve, jo sulyban van es eroben, egeszseges. Es nem csak a tápon el barmilyen hihetetlen is, hanem kulonbozo húsokon amit egyenesen a hentestol hozok. :)))) remelem kielegitettem minden szuper egeszseges mindent tudo gazdit.
2019. márc. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!