A whiskas a jobb vagy a no name tápok (pl )?
Mi az hogy rossz? Megkóstoltad? Ha rossz akkor meg miért azt veszed? Amugy szerintem nagyon mást nem tudnak tenni a no name kajákba sem..
Nálunk a cica és a kutya is házikosztot esznek, külön nekik főzünk. Az tudom miből készül, teszünk bele húst, zöldséget is, és a szőrük is fényes.
Tapasztalatból írom. Volt két cicám, testvérek voltak, ugyan azon a napon születtek. Fél év különbséggel haltak meg 19 éves korukban. Csak alkalmakkor (karácsony, születésnapjuk stb...) kaptak Whiskast, egyébként mindig az olcsóbbakat kapták, mert nincs akkora pénztárcánk, hogy megfizethetnénk a Whiskas 2-3Xos árát. Az egyik (aki hamarább halt meg) teljesen megvakult, esett kelt és az orvos már az egyik veséjét sem találta, ha jól emlékszem. A másik cicánál pedig a vese mondta fel a szolgálatot.
Remélem, hogy ezzel sikerült leszűrni, hogy mi a véleményem erről a témáról. ;) Aztán nem agyonzabáltatni a cicát, mert nem tesz jót neki. :)
szerintem minosegi tapot erdemes adni ha hosszu es egeszseges eletet akarsz a macskadnak, a doki joval koltsegesebb.
Leonardo szarazeledel napi 40ft etesi koltsegre jon ki nalunk. nem tudom ez sok vagy keves?
a whiskas - nal vannak jobb es olcsobb tapok...
a reklamot is te fizeted.
Szia, szerintem a drágább biztos, hogy finomabb a cicáknak, mert az enyém sokkal szívesebben eszi meg. Vettem no name kaját is és nagyon nem tetszett neki, úgyhogy van különbség. Szerintem ez olyasmi lehet, mint az embereknél a Tesco gazdaságos felvágott, vagy a Pick téliszalámi.
Hallottam már olyat is, hogy a gyártók tesznek az eledelekbe valami olyan adalékanyagot, amire a cica rászokik, függőséget okoz, és onnantól csak egyféle kaját eszik meg. Lehet ez is városi legenda, én még nem tapasztaltam az enyémnél, pedig 6 éve van velem. Igyekszem mindig változatosan adni neki az ételt, minden nap más fajtát és vegyesen a drágábbat az olcsóbbal, van a Friskies tasakos grill menü, abból mindegyiket kivétel nélkül imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!