Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A whiskas a jobb vagy a no...

A whiskas a jobb vagy a no name tápok (pl )?

Figyelt kérdés
tudom,hogy egyik sem jó, de mégis kíváncsi lennék,hogy érdemes-e whiskasra 2-3x annyit költeni ha ugyanolyan rossz mint a 120ft-os tápok. köszii
2010. júl. 2. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy rossz? Megkóstoltad? Ha rossz akkor meg miért azt veszed? Amugy szerintem nagyon mást nem tudnak tenni a no name kajákba sem..

Nálunk a cica és a kutya is házikosztot esznek, külön nekik főzünk. Az tudom miből készül, teszünk bele húst, zöldséget is, és a szőrük is fényes.

2010. júl. 2. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
száraztáppal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy az enyém nem ette meg a noname-et.. míg a nárkásabbakat eszi rendesen, sőt:)
2010. júl. 2. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból írom. Volt két cicám, testvérek voltak, ugyan azon a napon születtek. Fél év különbséggel haltak meg 19 éves korukban. Csak alkalmakkor (karácsony, születésnapjuk stb...) kaptak Whiskast, egyébként mindig az olcsóbbakat kapták, mert nincs akkora pénztárcánk, hogy megfizethetnénk a Whiskas 2-3Xos árát. Az egyik (aki hamarább halt meg) teljesen megvakult, esett kelt és az orvos már az egyik veséjét sem találta, ha jól emlékszem. A másik cicánál pedig a vese mondta fel a szolgálatot.

Remélem, hogy ezzel sikerült leszűrni, hogy mi a véleményem erről a témáról. ;) Aztán nem agyonzabáltatni a cicát, mert nem tesz jót neki. :)

2010. júl. 2. 15:02
 4/13 A kérdező kommentje:
szerintem a prémium tápok, pl royal canin, hills, acana jobbak. ezért írtam,h azokhoz képest "rosszak" kevesebb a tápértékük. :)
2010. júl. 2. 15:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem minosegi tapot erdemes adni ha hosszu es egeszseges eletet akarsz a macskadnak, a doki joval koltsegesebb.

Leonardo szarazeledel napi 40ft etesi koltsegre jon ki nalunk. nem tudom ez sok vagy keves?

a whiskas - nal vannak jobb es olcsobb tapok...

a reklamot is te fizeted.

2010. júl. 2. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyébként a legjobb, amit megeszik a cica. Sokfélével próbálkoztam, de pl. a noname-t egyszer-kétszer megette, utána nem volt hajlandó, pedig én is jobban örülnék, ha 1/3 áron etethetném. Tkp. meg is értettem, mert egyik-másiknak elég furcsa szaga volt.
2010. júl. 2. 15:13
 7/13 A kérdező kommentje:
nekem az életben még nem nagyon voltak olyan kaják amiket nem evett meg a bársonytalpúm:D
2010. júl. 2. 15:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem a drágább biztos, hogy finomabb a cicáknak, mert az enyém sokkal szívesebben eszi meg. Vettem no name kaját is és nagyon nem tetszett neki, úgyhogy van különbség. Szerintem ez olyasmi lehet, mint az embereknél a Tesco gazdaságos felvágott, vagy a Pick téliszalámi.

Hallottam már olyat is, hogy a gyártók tesznek az eledelekbe valami olyan adalékanyagot, amire a cica rászokik, függőséget okoz, és onnantól csak egyféle kaját eszik meg. Lehet ez is városi legenda, én még nem tapasztaltam az enyémnél, pedig 6 éve van velem. Igyekszem mindig változatosan adni neki az ételt, minden nap más fajtát és vegyesen a drágábbat az olcsóbbal, van a Friskies tasakos grill menü, abból mindegyiket kivétel nélkül imádja.

2010. júl. 2. 15:27
 9/13 anonim válasza:
szerintem nem igazán, de ha megnézed a beltartalmi értékeket, az hátha segít... nekem állatorvos mondta, hogy Royal Caninban tutira bízhatok, de ilyen árkategóriában már szinte mindegyik jó. Ha már olcsóbb kaját veszel, akkor talán a PurinaOne, ami még jobb:)
2010. júl. 2. 17:09
 10/13 anonim válasza:
az előző vagyok, sikerült kevésbé értelmesen fogalmaznom, szóval a lényeg az lett volna, hogy szerintem nincs különbség a kettő között:)
2010. júl. 2. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!