Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szokták oltogatni...

Miért szokták oltogatni azokat, akik azt írják, hogy adnak tejet a macskának?

Figyelt kérdés
Nekünk sok macskánk volt már, de egyik sem volt fosos a tejtől
2010. júl. 2. 11:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
jaj, ez nagyon tetszik, hogy inpontesek lesznek:)))akkor egy kocka csoki és megússzuk a kasztrálás költségeit:)
2010. júl. 2. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:
13:33: Jah... Nem is tudom, akkor miert a leginkabb csokimanias macskam a legnagyobb kandur a kornyeken. Meg a legyet is, ropteben. (igen, be van mar tablazva a dokihoz. :) Persze, lehet, hogy a csokit tudatosan, termeszetes fogamzasgatlokent eszi? :P
2010. júl. 2. 13:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy dolog nagyon fontos: a tej nem helyettesíti a vizet.
2010. júl. 2. 14:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem víz helyett, és nem kaja helyett kapja, hanem mellé.
2010. júl. 2. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:
11:49-esnek!Nem csoda,ha hamar kiürül a tányérjuk.Mivel eteted őket,tejes kenyérrel?Az nagyon tápláló cicakaja,ám.Azért fogy olyan jól,mert olyan éhesek lehetnek,hogy bármit megennének.
2010. júl. 2. 16:03
 16/20 anonim ***** válasza:
11.48 jól leírta. Amúgy sokan a "nekem nem hasmenéses tőle a macskám" kategóriából még sosem látták milyet tojt a macska utána. Anyámék is hülyének néztek meg okoskodtak, hogy az ő macskájuknak semmi baja a tejtől stb. Persze, mert kint csinált. Egyszer este betejeztették és véletlen rázárták a nappali ajtót. Szétfosta a padlót.
2010. júl. 2. 22:51
 17/20 anonim ***** válasza:
A mi cicánk a szobavécéjébe csinálja a dolgát és nincs hasmenése a tejtől.
2010. júl. 2. 23:29
 18/20 anonim ***** válasza:
azért mert valamelyik cica laktos érzékeny de szerintem ez hülyeség mivel ez szoktatás kérdése az én cicám már 1 éves és minden nap kap tejet vagy ugy 3 x és nem fosik és semmi baja sincs tőle és még a picikéi is most 5 hetesek de ugyan ugy bolti tejet isznak minden nap.szerintem mindenkinek szíve joga mit eszik,iszik a cicája és nem kéne lehurogni azért mert minden macska más és más!
2010. júl. 3. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:

hello!11:49-es a 16:03-asnak!ha olvastad a váalaszom, leírtam benne, hogy nekem 3 cicám van, és azok hogy reagálnak a tejre.a menüjük, nyers marhavese, nyers kacsaszív, prémiumtáppal kiegészítve.

a "szegény" cicák nálam a jövő-menő, átutazó, megpihenő

idegen állatkákat jelentik. kertes házban élünk, bőven akadnak ilyen kosztosaim.sajnos olyan gazdag nem vagyok, hogy a saját macskáimmal azonos kajával etessem őket, viszont naponta kétszer tejes kenyérrel, kis gazdaságos parizerrel megkínálom őket.

én nem zavarom őket el söprűvel, nem mérgezem őket,nahem

ételt biztosítok számukra.lehet, hogy te úgy gondolod, hogy a tej-kenyérrel nem megfelelő táplálék, de

ők ahogy tapasztalom másképp gondolják.

-cicás-

2010. júl. 5. 08:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most semmi bajuk a tejtól, de ki tudja, évek mulva milyen betegséget hoz rajtuk ki??
2023. jan. 22. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!