Macska bezárva a lakásba mennyire stresszes neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 macsekunk van. Mindkettő kinti és benti is egyaránt. Így nőttek fel. Ha huzamosabb ideig bezárom őket a laksába (értsd, kb. 8 óra) az mennyire stresszelheti őket? NYávogni nyávognak, hogy kijönnének már nagyon.
2019. febr. 25. 12:09
1/19 anonim válasza:
Nagyon. Szerintem elképzelhetetlen.
2/19 anonim válasza:
Az én macsekom simán alszik 8-9 órát ugyanott feküdve
3/19 anonim válasza:
Ha nyávognak, hogy kijönnének, akkor biztos nem jó nekik. Van napirend? Mindig ugyanakkor mész haza és ugyanakkor mehetnek ki? Nem szokták ezt meg?
4/19 anonim válasza:
Ilyen hidegben - a saját macskáimból kiindulva - 0 stressz.
A macskák fél napokat is képesek átaludni.
5/19 anonim válasza:
Az én macskámat nem egyszer zártam be a szekrényembe 7-8 órákra, és mégcsak nem is nyávogott, hanem aludt... Enyém is kinti-benti, és ilyenkor csak kaklini megy ki, mert nem szeret bent...
6/19 A kérdező kommentje:
Az van, hogy mi is pont azért nem tesszük ki mert amikor megyünk dolgozni, akkor kezdenek aludni bent az ágyon. De a munkából való hazaérkezésem előtt 2 órával kel fel az egyik és onnantól kezdve már kegyetlenül nyávog. Ha nagyon megesik a szívem rajtuk akkor szólok a szomszédnak, hogy engedje ki. De ez nem mehet örökké. Abban reménykedem, hogy egyszer csak megszokja. A nőstény már nyávogás nélkül kibír több napot is.
2019. febr. 25. 12:53
7/19 anonim válasza:
stresszes de megszokja, túléli, nem a világ vége
8/19 anonim válasza:
Megszokás kérdése. Az én cicám kintiként kezdte. Most benti, teljesen jól viseli, nem akar kimenni, nem nyavog.
Ha megszokja a rendet simán működik.
Ivartalanitas mindenképpen kell illetve szórakozási lehetőség, játékok, mászókàk hogy lefoglalja magát.
10/19 A kérdező kommentje:
A mi macskánk kb. 15-16 órától nyomják a szunyát 20-21-ig, akkor kicsit felélednek és 23-00-körül bejönnek kb.4-5-ig alszanak. Akkor WC kint és folyt az alvás 6-12-ig. Itt jön a nyávogás...
2019. febr. 25. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!