Cicat elajandekozni a baratja mellol?
Van egy kislany macska, akit par honapja talaltam az utcan. Koszos volt, sovany, bolhas, beteg. Befogadtam ideiglenesen, 2 kandur macskank melle.
(Ivartalanitva lesz a kicsi cica) az egyikkel nagyon jol kijon, osszebujva alszanak, egyutt maszkalnak mindenhova.(Sajnos viszi magaval koborolni is)
Ma elpusztult a kutyam. Nagyon nehezen viselem, lelkiismeretfurdalasom van miatta.
Mindig feltekeny volt a kismacskara, hogy azt olbe vettem, hogy simogattam, mindenert. Sokszor ramorgott a macskara, ilyenkor en rakiabaltam, nehogy bantsa.
Ezert szeretnem vegul megis elajandekozni a macskat. Mindig az jutna eszembe, hogy miatta megszidtam a kutyat. Hogy igazsagtalan voltam.
Nem lenne baja a macskanak, ha elszakitanam a 'baratja ' mellol?
Hallottam tengerimalacrol is, amelyik elpusztult depresszioban, miutan a parja elment. Ahogy nyulrol is, szoval nem olyan ritka eset ez az allatvilagban.
A macskakrol viszont nem tudom , hogy mennyire kotodnek a tarsaikhoz
A macskák is érző lények, veled ellentétben, 1-eske...
Amúgy elég hülye logikád van kérdező, én legalábbis a helyedben úgy lennék vele, legalább a nagyobbik cica nem maradt teljesen egyedül...Erre te az egyetlen megmaradt barátját is elszakítanád tőle.
És amúgy szerintem nem igazságtalanság, hogy rászóltál a kutyára, hogy ne bántsa a kiscicát. Vagy szerinted jobb lett volna, ha egy szót sem szólsz és szétmarcangolja vagy megkergeti?
Ez nagyon friss "élmény". Ha nem emiatt, akkor más miatt éreznél bűntudatot, sajnos tapasztalatból beszélek. Adj magadnak időd, ne keress egyből új gazdát a cicának.
"Soha ne válaszolj, ha mérges vagy. Soha ne dönts, ha szomorú vagy. Soha ne ígérj, ha boldog vagy."
Komolyan irigylem a "problémádat"...
És lehet utálni,az első válaszoloval 100%ig egyet értek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!