Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A Frontline spot on használ a...

A Frontline spot on használ a fülatkára?

Figyelt kérdés
Elvileg az útmutatóban írják, hogy jó a Otodectes cynotis-ra, ami a fülatka ha jól tudom. Ha használ, mennyi idő múlva? Gondolom emelett tisztani is kell a fülét.
2010. júl. 1. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Tisztítani kell, egyértelmű. Én a Strongoldot tudom, hogy hatásos.
2010. júl. 1. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Elég ha nedves vattával törölgetem neki? Vagy a Neostomosan olaj jobb lenne? Naponta kell?
2010. júl. 1. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
NEDVES VATTA TILOS!!!! FÜLPISZKÁVAL CSAK A KÜLSŐ HALLÓJÁRATOKAT TISZTÍTSD EGY KIS PARAFINOLAJ A SEGÍTSÉGEDRE LEHET. MÉLYRE MÉG VÉLETLENÜL SE NYÚLJ. EZ AZONBAN ÖNMAGÁBAN NEM ELÉG. A STRONGHOLD SPOT A LEGHATÁSOSABB MÓDSZER. SZÜKSÉG ESETÉN MEG KELL ISMÉTELNI.
2010. júl. 1. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
A frontline-t nem próbáltam, nekünk az advocate spot on jött be.
2010. júl. 2. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Cicámnak Strongholdot adott a dokinéni fülatkára és bevált. Szoktak adni fülcseppeket is.
2010. júl. 5. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
A stronghold az jó, csak előtte pucold ki picit a fülét. De szigorúan száraz vattás fültisztító pálcával...lehet kapni fültistító olajat az állatpatikában. Utána jöhet a cseppentős a nyakba. Ha azonnal nem is hat, egy-két hónap után megismétled a csepegtetést, tuti kiirtja az atkákat.
2010. júl. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!