Mit gondoltok arrol ha egy macska megol egy vedett madarat? Vagy a fiokajat?
fogyassza egészséggel! :)
a macskákat nem lehet büntetni.
Sajnálom nagyon. Ugyanúgy mint ahogy azt is ha egy kutya megöl egy macskát!
Az a különbség, hogy a madár az "csak" egy madár, egyrészt nem olyan okos mint a kutya meg a macska, másrészt meg nem áll hozzád közel! Azonkívül a kutyát le lehet szoktatni az ölésről mert sokkal jobban alkalmazkodott az emberhez. Ilyen egyszerű.
nem teszek kulonbseget okos es kevesbe okos allatt kozott,mitol okosabb egy kutya, macska mint egy madar? probalok objektiv maradni. a madar nagyon hasznos kertlako! a macska is mert elkapja az egereket. megis szomoru latnom a feldult feszket amit maga utan hagy.
a kutyam ha idegen macskagerincet ropogtat mondjam neki egeszsegedre?
Szia!!
Ismerem az érzést az én egyik cicám a verebekre és a szomszéd japán kicsibéire pájázik.
Már 3 kiscsibét megevett sajnos
Én is több énekesmadarat látok a macskámnál mint verebet :(
Ragadozó állat sajnos ez ellen nem tudunk tenni semmit :( Ha degeszre etetem akkor is fog vadászni max. nem eszi meg. Ez ösztön.
A törvények nem ismerete nem mentesít a büntetés alól. Ha a kárérték nagyobb 20kHUF-nál, börtönbe a gonosz macskájával!
(Hacsak nincs egy piszok jó ügyvédje.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!