Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit gondoltok arrol ha egy...

Mit gondoltok arrol ha egy macska megol egy vedett madarat? Vagy a fiokajat?

Figyelt kérdés
tudom hogy oszton , de azon meg mindenki ki van bukva ha egy kutya megoli a macskat. pedig mindkettot ugyanaz a vadaszoszton hajta
2010. júl. 1. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

fogyassza egészséggel! :)

a macskákat nem lehet büntetni.

2010. júl. 1. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom nagyon. Ugyanúgy mint ahogy azt is ha egy kutya megöl egy macskát!

Az a különbség, hogy a madár az "csak" egy madár, egyrészt nem olyan okos mint a kutya meg a macska, másrészt meg nem áll hozzád közel! Azonkívül a kutyát le lehet szoktatni az ölésről mert sokkal jobban alkalmazkodott az emberhez. Ilyen egyszerű.

2010. júl. 1. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
ha belegondolok,hogy a fiókák anyukája, picit sajnálom.. de ez a természet rendje, szóval hadd lakjon csak jól az a macsek. elvégre ragadozónak született és ezt nem tilthatjuk meg neki, és nem is lenne értelme. jó neki a táp is, de mégis jobban szereti az apró rágcsálókat és madarakat. :)
2010. júl. 1. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Nekem a madarak teljesen semlegesek, pontosabban inkább nem szeretem őket, nem tudom őket sajnálni. Viszont nekem a macska a mindenem. Igazából nem nagyon tudok erre mit mondani, így van rendjén.
2010. júl. 1. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
ez a természet rendje. sose vagyok kiakadva azon, ha egy állat megöl egy másikat.
2010. júl. 1. 17:00
 6/12 A kérdező kommentje:

nem teszek kulonbseget okos es kevesbe okos allatt kozott,mitol okosabb egy kutya, macska mint egy madar? probalok objektiv maradni. a madar nagyon hasznos kertlako! a macska is mert elkapja az egereket. megis szomoru latnom a feldult feszket amit maga utan hagy.

a kutyam ha idegen macskagerincet ropogtat mondjam neki egeszsegedre?

2010. júl. 1. 17:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok, ez a "dolga" és kiszedem a madarat a szájából, nehogy elkapjon valamit.
2010. júl. 2. 08:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!!

Ismerem az érzést az én egyik cicám a verebekre és a szomszéd japán kicsibéire pájázik.

Már 3 kiscsibét megevett sajnos

2010. júl. 4. 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is több énekesmadarat látok a macskámnál mint verebet :(

Ragadozó állat sajnos ez ellen nem tudunk tenni semmit :( Ha degeszre etetem akkor is fog vadászni max. nem eszi meg. Ez ösztön.

2010. júl. 5. 16:24
 10/12 anonim ***** válasza:

A törvények nem ismerete nem mentesít a büntetés alól. Ha a kárérték nagyobb 20kHUF-nál, börtönbe a gonosz macskájával!

(Hacsak nincs egy piszok jó ügyvédje.)

2010. júl. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!