A kismacskám tiszta bolha mit tegyek?
szia! én pár hetes cicabébit bolhaporral szórtam be, mert nyüzsögtek benne a bolhák. úgy, mint egy kisbabát hintőporoznak, úgy csináltam. elpusztultak a bolhák, és az anyját is beszórtam, meg a dobozukat is. ezt többször megcsináltam. /talált cicák voltak/. a tescóban vettük a bolhairtóport.
üdv.
Az én cicám is tiszta bolha volt, még ki nem próbáltuk az Advantix nevű cseppet.
Ezt a nyaka tövébe kell csepegtetni, úgy, hogy még véletlenül se tudja lenyalni. A csöpögtetéstől számítva 3 hónapig a bolhák messziről kerülni fogják a cicát.
Viszont nemtudom, hogy milyen kicsi a cicád, mert nagyon kicsiknek ezt nem lehet adni. Asszem olyan 3kg felett szabad:) De mindenféleképpen előtte érdeklődd meg a terméket az állatorvosnál.
De én nekem nagyon bevált!!!!
mindenképpen sürgősen kell megoldást találnod. Nagyon hamar kiszívják a vért az ilyen kisállatból a bolhák.
Ha megnézed az ínyét és az már fehéredik akkor az baj van.
Akár egyesével szedd ki kézzel.
Az anyukára meg tegyél Frontzline-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!