Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kismacskám tiszta bolha mit...

A kismacskám tiszta bolha mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megfürdettük és tiszta vér volt a bőre :S,de a bolhák nem pusztultak el. Van egy erős méreg amit kutyánknál használtünk az tutira kiirtaná de nem merem azzal megmosdatni met ha az anyja lenyalja akkor.. =/. VALAKI SEGÍTSEN LÉGYSZI!!!
2010. júl. 1. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
vidd el a dokihoz, az anyjával együtt, a dokitól kaptok bolhairtót és KUTYÁRA VALÓ SZERT NE RAKJ MACSKÁRA!!!!!
2010. júl. 1. 09:50
 2/10 anonim ***** válasza:

szia! én pár hetes cicabébit bolhaporral szórtam be, mert nyüzsögtek benne a bolhák. úgy, mint egy kisbabát hintőporoznak, úgy csináltam. elpusztultak a bolhák, és az anyját is beszórtam, meg a dobozukat is. ezt többször megcsináltam. /talált cicák voltak/. a tescóban vettük a bolhairtóport.

üdv.

2010. júl. 1. 09:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Az én cicám is tiszta bolha volt, még ki nem próbáltuk az Advantix nevű cseppet.

Ezt a nyaka tövébe kell csepegtetni, úgy, hogy még véletlenül se tudja lenyalni. A csöpögtetéstől számítva 3 hónapig a bolhák messziről kerülni fogják a cicát.

Viszont nemtudom, hogy milyen kicsi a cicád, mert nagyon kicsiknek ezt nem lehet adni. Asszem olyan 3kg felett szabad:) De mindenféleképpen előtte érdeklődd meg a terméket az állatorvosnál.

De én nekem nagyon bevált!!!!

2010. júl. 1. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Bolhairtó nyakörv van rajta? Mert ha nem, próbáld meg azt.
2010. júl. 1. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:

mindenképpen sürgősen kell megoldást találnod. Nagyon hamar kiszívják a vért az ilyen kisállatból a bolhák.

Ha megnézed az ínyét és az már fehéredik akkor az baj van.

Akár egyesével szedd ki kézzel.

Az anyukára meg tegyél Frontzline-ot

2010. júl. 1. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
*Frontline-t
2010. júl. 1. 10:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy van rajta bolhairtó nyakörv és kapott spot on-t is de visszamentek a bolhák 1-2 nap után :S
2010. júl. 1. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
A bolhák ciklikusan fejlődnek. Amit kiírtasz,annak a lerakott petéi még ki fognak kelni. legalább egy hónap kell, amíg elfogy az utánpótlás.A környezetüket, fekhelyüket is kezelni kell ilyenkor.
2010. júl. 1. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
ha véres a macska bőre, akkor nagyon komolyan beteg, vidd orvoshoz, nem mellesleg az is lehet, hogy a nyakörvtől és a spot-ontól beteg!!!!!!!!!!!4
2010. júl. 1. 12:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat délután megyünk a dokihoz.
2010. júl. 1. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!