Más macskák is elkapják a lakásban a molyokat és meg is eszik?
persze, amit levadászott, azt meg is esz, mindegy, hogy mi:D
csak figyelj oda, mert az enyém a cserebogárra szokott rá, de azt meg mindig kihányja:S az el szoktam tőle venni, ha látom, hogy megenné.
persze, amit levadászott, azt meg is eszi, mindegy, hogy mi:D
csak figyelj oda, mert az enyém a cserebogárra szokott rá, de azt meg mindig kihányja:S az el szoktam tőle venni, ha látom, hogy megenné.
Az én cicám is takarít a lakásba ide szúnyogírtó,légyírtó nem kell,Kormi elintézi,viszont nem eszi meg csak játszik vele:)
23/L
Az enyém is órákig lesben áll esténként az ablakban, várva a bogarakat.
Ez még OK, de annak nem örülök, ha csótányra vadászik. Le van mérgezve az épület, ezért néha beszédül egy-egy a lakásba, és sajnos a méregtől bódultan túl könnyű prédák. Szerencsére úgy veszem észre, hogy csak játszik velük a macsek, de nem eszi meg.
Macskát, kutyát, beengedni a lakásba, csak akkor szabad, amikor az adott, kedves állat haldoklik. Szerintem.
A macska egye meg a rágcsálókat. Ez jó neki. Nyam-nyam!
A kutya harapja meg a betörőket. Ez szintén jó neki.
Többet kell foglalkozni a kutyával, mint a macskával, mert a kutya okosabb, tehát igényli.
Ha egy szúnyoghálót nem tudsz feltenni az ablakodra, vagy molyirtót a szekrénybe, akkor búcsúzz el a háziállataidtól, és utazz el Pandorára.
Pandora: nekem ez NEM az Avatar c. film bolygója, de a Borderlands nevű játéké.
Szerintem, ez így korrekt, már az állatokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!