Egy 6 hónapos macskát hogy lehet rászoktatni erre?
Macskára nem lehet ruhát adni!Meg minek?Bent van lakásban?Akkor minek rá ruha?Ha kinti macska, akkor inkább vidd be!Ruhában amúgy is beakad valahova, vagy felakad a kerítés tetején és ott fullad meg.
Nem is értem, hogy gondolhatsz ilyen hülyeséget.
Benti kutyákat visznek így sétálni, de ott van velük a gazdi, nem akadhatnak be.Meg a kutya elviseli a ruhát, de a macska természete más.
Totál felesleges ilyesmivel gyötörni szegényt.
Most tényleg 20 napig kínoznád?Akkorra már lassan tavasz lesz.Megéri?Neki ez egy trauma.Miért nem hagyod hogy szabadon játsszon?Gyerek vagy?Mert felnőtt ember ilyet nem csinál.
Ivartalanítás miatt van szüksége a ruhára?
Amúgy idővel megszokják, de fogalmam sincs mennyi kell hozzá. Ez olyasmi, mint a póráz
Macskafüggő, a miénk ugyanilyen a hámmal, nem is lehetett rászoktatni. Nem erőltettem.
Utazásnál letakart hordozó, abban nem fog fázni, az adott helyen meg gondolom meleg szoba ugyanúgy van, kivinni felesleges, idegen helyen könnyen megijed, nagy rá az esély, hogy kitépi magát a hámból, és akkor annyi...
1.válaszoló vagyok:Én minek gondolkozzak? Írd te le részletesen a problémádat, akkor mindjárt nem fogunk "hülyeségeket"írni neked.
Helyetted nem fogok gondolkozni, csak a konkrét kérdésre válaszolni.
Amúgy a véleményem változatlan, bármivel is egészíted ki a szöveget.
Nem való macskára ruha.Teljesen depressziós lesz tőle.Kocsiba míg viszed, fűtés van.Ahova mentek, csak van fűtés.Nem kell sétáltatni idegen helyen, maradjon a meleg lakásba.Azt nézd, neki mi a jó, ne azt hogy te hogy szeretnéd.
Ha pár percre kiviszed, nem kell rá ruha!
Benti kijárós cicák hosszabb időre is kimennek, nem fáznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!