Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskák mindig az ölemben...

Macskák mindig az ölemben akarnak aludni, hogy szoktassam le őket róla?

Figyelt kérdés

Otthon dolgozom, sokat ülök számítógép előtt. Ilyenkor a két 4 hónapos kölyökmacska felugrik az ölembe és ott alszanak.

De én néha felállnék, jönnék, mennék. Kényelmetlen hosszú ideig egy helyben ülni.

Nehezen szánom rá magam máshova pakolni őket, másrészt jó őket simogatni.

2019. jan. 23. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hol a probléma? Ha felállnál, jönnél mennél lerakod őket. Neked is jól esik simogatni, nekik is jól esik a simogatás és a meleg hely, de ha menni kell menni kell. Nekem is kb ilyen korú a kiscicám, de én imádom ha az ölembe jön, még ha néha néha le is kell raknom miatta. Élvezd ki hogy ilyen bújósak és szeressed őket. :)
2019. jan. 23. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerencséd, ha a macskámon múlna, nem is érhetnék hozzá egész nap
2019. jan. 24. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyém is állandóan az ölemben alszik. Ebben a pillanatban is ott van.

Nekem is néha gondot okoz, de egyre többször szánom rá magam arra, hogy letegyem a helyemre a székre, majd amikor visszajöttem, felvegyem újra. A macskák iszonyú hamar vissza tudnak aludni, és ha ezek a kis intermezzók nem zavarják, továbbra is az öledben akar majd aludni.

2019. jan. 24. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Sehogy! Örülj neki, hogy ilyen aranyosak,bújósak. :)

Gondolj bele, hogy milyen lenne ha oda se jönnének, nem engednék magukat simogatni...

Ha meg annyira kitartasz a :"Hogy szoktassam őket le őket róla"

És ha nehezen szánod rá magad,hogy máshova pakolni őket akkor nincs más megoldás.

2019. jan. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!