Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért megy a kiscicák hasa?

Miért megy a kiscicák hasa?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. 1 hónapos és 2 hónapos kiscicákról van szó. Amióta élnek egy normális, szilárdabb ürüléket nem láttam tőlük. Egy teljesen elszigetelt, tisztán tartott helyen töltötték egész pici korukat, max az anya macska hozhatott rájuk valami betegséget. De mit?

A cicák eléggé kis nyurgák, nem bírjuk az istennek sem egy picit jobb húsba hozni őket. Csak száraz Whiskas Juniort kapnak és kizárólag vizet! Minden hiába. A maskák abszolút egészségtelennek látszanak és folyamatosan megy a hasuk. Tényleg nem túlzok azzal, ha azt mondom, hogy még egy normális kakát nem láttam tőlük. Van amikor csak valami teljesen átlátszó folyékony ürülékük van.

Egyébként maguk a cicusok nem gubbasztanak, játszanak, életvidámak és élik az kis serdülő életüket.

Valami tipp??? Nagyon megköszönném!

2010. jún. 29. 20:25
 1/3 anonim válasza:

Menj állatorvoshoz :) Asszem bekell oltatni őket... Ilyenkor ha nő a foguk akk. nagy esély van rá h. elpusztulnak - ha nem erősek..

Ha nem mész el állatorvoshoz 90% h. elpusztulnak.

2010. jún. 29. 20:32
 2/3 anonim válasza:
meg kihagytam a féregtelenítőt :)
2010. jún. 29. 20:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Ó.köszönöm.igen a féregtelenítést én is kihagytam a leírásból. szóval azon már túl vagyunk. akkor valószínűleg doki lesz ebből!

Köszi a választ!

2010. jún. 29. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!