Tegnap hoztuk a cicát, tapasztalat?
Normális, ha egy ideig nem eszik, iszik és elbújik. Azért ha, 2-3 nap után egy falatot sem eszik vagy iszik(de tényleg semmit és már bágyadt) , érdemes elkapni és legalább itatni picit (de ez drasztikus megoldás), etetni.
Mindenesetre legyen nyugis helyen az alom, legyen száraz kaja és tiszta víz mindig kirakva olyan helyen, amit mindig elérhet és elég nyugis. Hagyjátok, hadd fedezze fel a lakást egymaga, ha úgy érzi, nyitni fog felétek.
Meg lehet próbálni még a macskamenta sprayt, a helyére fújni vagy a kanapéra stb. Illetve a Feliwayt ajánlják sokan, ami szintén nyugtatót hatással van a stresszes időszakban.
Az én cicám kicsi, 3 hónapos volt, mikor hozzámkerült, éjszaka az ágyam alá bújva aludt majdnem egy hónapig, a hideg padlón. Annyit tehettem, hogy plédet odaraktam alá, de úgy voltam vele, hogyha azt biztonságosnak érzi, akkkr hagyom. Lassan belakta a lakást, mikor még belefért, cipősdobozban aludt.
Nem lehet konkrét időpontot mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!