A cicám néha megharapdálja a mellbimbómat miközben fekszem. Ez mitől van, szídjam meg?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essen, srác vagyok , és póló nélkül vagy általában itthon. A cica amúgy folyton az én közelemben van csak itthon.2018. dec. 29. 21:25
1/6 anonim válasza:
Mert eltér a színe a bőröd többi színétől, és a macskák híresen játékosak, bármivel hajlandóak játszani ami érdekes nekik.
2/6 anonim válasza:
Akkor te még jól jársz vele. Nekem van hogy a karomon 30-40 seb is van, ha belendül.
Hagyod, akkor fogja is csinálni. Bántani nem szabad, csak tiltani, akkor le fog róla szokni egy idő után.
3/6 anonim válasza:
1-2x kend be valamilyen mentolos kenőccsel, ne félj többet nemfog rákapni.:D De bántani ne bántsd!
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod leszoktatni vagy nem akarsz felvenni egy pólót, akkor próbáld élvezni! :-)
5/6 anonim válasza:
Nem kéne engedni, ott érzékenyebb a bőr, te jársz rosszul. Ne szidd, csak ne engedd.
6/6 A kérdező kommentje:
Hat azota nem is csinalta :) meg akkor se ugy hogy fajdalmat okozott volna hanem finoman, ami azert erdekes mert o kikor jatszik vadul :)
De koszi a tippeket!
2019. jan. 1. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!