Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 1 Kismacska Mennyi idős...

1 Kismacska Mennyi idős kortól kezd járkálni?

Figyelt kérdés
Úgymond, van amikor nagyon kicsi és csak mocorognak, és van amikor elkezdenek Szépen lassan megtanulni járkálni, Ez mikortól van?
2010. jún. 28. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
5-6 hetes korában már viszonylag ügyesen megy. Pesrze még billeg, meg inog, de jár!!!
2010. jún. 28. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2010. jún. 28. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
az én cicusaim 3 hetesk és már nagyon ügyesen járkálnak és még szaladgálnak is .nem imbolyog egyik se:D de amugy kb 5-6 hetes kórban már járkálnak attol füg milyen életre valóak a cicák:)
2010. jún. 28. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:

hát ez a cica 4 napja van nálam az utcára volt kidobva 1 Tesco-s zacskóba volt belerakva EGYEDÜL! 23:00-után

akkor találtunk rá, én meg befogadtam és léttam még nem tud menni, hogy mikor fog elkezdeni menni, mert orvos tegnap mondta meg 5 hetes, Hófehér kismacska.

2010. jún. 29. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!