Lehet baja a gyógytáptól?
Nem ismerem ezt a tápot, nem is halottam még róla.
Tudnál linkelni milyet adsz neki?
A bélgyulladás oka meg van?
Ételallergia, fertőzés, baktérium mi volt az ok? Vannak cicák/kutyák akik életük végéig gyógytápra szorulnak. Mit mondott a doki?
A Medica a fressnapfben kapható ugye, simán a polcról leveheti bárki? Akkor az nem gyógytáp, max kímélő, vagy diétás. A gyógytápot állatpatikában tudod megvenni szakembertől.
Mut mondott az orvos?
Nem ismerem konkrétan, csak a neve volt ismerős. Olvasd el, mi van ráírva, gondold végig, hogy reagált rá a cica,hogy van azóta.
Újév után megkeresheted az orvost, ezeket megkérdezed, elmondod, vagy megkérdezed egy állatpatikában.
Olvashatsz/olvashatnál róla a neten, de én úgy tapasztaltam, hogy magyarul macskákról komoly kérdésekről nincs info a neten, én idegen nyelven szoktam olvasni, illetve az állatorvost szoktam megkérdezni.
Esetleg úgy keresd, hogy medica táp tapasztalatok. Nem mondom hogy rossz, miért mondanám, de a fresiben kereskedelmi végzettségű emberek dolgoznak, nekik minden eladó, inkább az orvost kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!