Mi a véleményetek a csengos macska nyakörvről?
Figyelt kérdés
szeretnek a cicámnak egy nyakörvet . a csengos nagyon tetszik . van valami tapasztalotok az ilyen fajta nyakörvekkel ? háljatok h hol van a cica ? nem fog tudni egerészni ? mennyire zavarja ?2018. dec. 22. 20:25
1/20 anonim válasza:
Zavarja. Szerintem te köss a nyakadra egy kis csengőt, és azzal ugribugrizzál. Cukipofa leszel.
2/20 anonim válasza:
Kinti macskánál veszélyes, mert pl ha átbújik a kerítés alatt, beakad a nyakörv és megfojtja a macskát.
3/20 anonim válasza:
A macska azért macska,hogy vadásszon.A sok madár összeszarik mindent.Minél többet le kell vadászni.
5/20 A kérdező kommentje:
lehet van benne igazság amit mondtok . de annyira aranyos a csengővel. de akkor meggondolom és veszek egy normálisat
2018. dec. 22. 20:50
6/20 anonim válasza:
Bármilyet teszel rá, fennakadhat valahol.
A csengős nyakörv arra való, hogy elriassza a madarakat, így a macska hiába lopakodik, nem tudja levadászni őket-a tervezők szerint. De állítólag meg tudnak tanulni csengővel is vadászni.
Szerintem állati idegesítő a macskának, ha folyton cseng valami a nyakában. Még engem is idegesítene, a macskának meg sokkal élesebb a hallása.
Én sem szeretném, ha idegen macskák vadásznának a madáretetőm körül. Meg általában nem örülök, ha átjár hozzánk mások macskája. Nem bántanék egy cicát sem, de ha az enyém nem szomszédol, elvárnám, hogy hozzánk se jöjjön mások háziállata.
7/20 anonim válasza:
Vedd figyelembe, hogy a macskák kb tízszer olyan hangosan hallják a hangokat, mint egy ember. Emellett próbáld ki, hogy egy csengöt akasztasz a karodra vagy ahová akarod és úgy vagy egy napig. Pár óra múlva már fel fogsz robbanni, annyira idegesít az állandó zaj!
8/20 anonim válasza:
Ha csak az aranyosság miatt vennél csengőt a macskád nyakába, akkor ne tedd! Tényleg nem bántásból, de akkor inkább köss rá masnit. Idegbajt fog kapni a csengőtől.
9/20 Metionin válasza:
Nekünk mindig olyan volt de én levettem róla a csengőt. Zavarta a macskákat. Ilyen lyukacsos labdába tettem nekik a leszedett csengőt játszani. Ha a cukiság miatt kell, akkor szedd ki a csengős részből a belső kis golyót és akkor úgy néz ki mintha csengene de hangja nem lesz.
10/20 anonim válasza:
Szerintem is nagyon cukker-mukker egy csengős macska, pláne így karácsony táján, de ennek ellenére szerintem a macskák idegbajt kapnak tőle. Én nem ajánlom, a mi cicánk se szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!