Aggódnom kellene, hogy megfázik a cicám?
Dehogy kérné ki magának!
Ne képzelj be ilyeneket...bér tudom vidéken még mindig a 21. században is az a gyakorlat, hogy állatnak kint a helye, ami igaz a háztáji állatokra, nem a házikedvencekre!!!
Én biztosan bevinném amúgy is, max a jó időben (ha macska biztos a kert/kerítés) kiengedném kicsit, vagy akár pórázzal sétáltathatod is a kertben.
Ha jót szeretnél neki, hosszú életet, szépen legyen a házban is alom, kuckó stb. Majd nézelődik az ablakból! Ez nem kínzás, ez védelem és a hosszú, boldog élet biztosítása!
Mai világban ennyi autó, idióta ember, neveletlen kutya stb. melett minden cica aki kinti halálra van ítélve előbb-utóbb! Persze majd jönnek a habzószájúak, akik NEM felelősségteljes állattartók, de Te ne tartozz közéjük!
A benti tartás nem városi vagy úri flanc.
Teljesen igaza van az elöttem szólónak! Ez ugyanígy igaz a kutyákra is, bennt a helyük a hidegben!
Nem fogja kikérni magának, ha bennt hagyod. Legyen neki egy alom, nem értek a macskákhoz, de ha valami puha homok van benne akkor biztos oda fogja végezni a dolgát, és nem a padlóra. Mert amúgyis a puha talajt kedvelik erre a célra. Szóval szerintem hagyd csak bennt, és hosszú egészséges boldog élettel fogja megköszönni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!