Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ismerosoktol kaptunk cicát, rákérdeztem direkt, azt mondták adtak neki feregtelenitot. Ma viszont észrevettem a székletébe 2 hosszú gilisztát is. Elmentunk vettünk neki fereghajtot, ezt kell adni 3x. Viszont benti a cica és van itthon kisgyerek is. Az alomhoz nem nyúl hozzá, a macskahoz se igazán. Ilyenkor mi a teendő? Vigyem el házi orvoshoz ad valamit rá? Vagy várjunk, de ha nem fog latszodni a székletébe? Még csak 2 éves lesz, nem tudja elmondani ha viszket neki stb.
2018. nov. 28. 17:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy végtelenül szimpatikus gyerekorvosi vélemény. Így lehet egy gyereket felelősségvállalásra tanítani. Beteg az állatod? Hajítsad ki.

Ha valaki kisállatot vesz magához, tisztában kell lennie azzal, hogy ugyanúgy, mint az embernél, előfordulhat, hogy beteg lesz. Ilyenkor nem az az első, hogy akkor dobjuk ki, hanem orvoshoz kell vinni.

Ahogy az ember a gyerekét se zárja le a pincébe, ha influenzás lesz.

Az állat egy védtelen élőlény, aki az emberre van utalva.

Nagyon ijesztő, hogy egy tanult ember (az orvos) ilyen sz@r dumával jön.

Ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.

2018. nov. 29. 14:58
 22/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek előzővel.

Szerintem is undorító magatartás!

2018. dec. 1. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!