Ti mivel és hogyan etetitek a cicátokat? Tudtok mondani minőségibb tasakos kajákat amik nektek beváltak?!
Enyém 1 napja:
Reggeli - 80g Real Nature konzerv
Vacsora - 1 tasakos Felix
Napközben mindig van neki 30-40g száraz tápja Premier indoor
Néha eszik nelly alutálkásat (spar saját márkás..kicsikora óta imádja de ugye nem valami minőségi ezért csak ritkán kapja)
Felix helyett tudtok mondani minőségibb tasakost? (Azért ragaszkodom a tasakoshoz mert így nem olyan unalmas neki. a reggel-este konzerv csak ideig óráig működött, megunta és inkább éhezett...)
ami érdekelne:
- Cukor/ízfokozó mentes
- Gabona minimális vagy 0
- fehérje min 9-10%
- kalcium, foszfor, egyéb vitaminok megléte
- 200-300ft /db ár
Keresgélem folyamatosan de vagy én keresek rosszul, és rossz helyeken, vagy tényleg nincs ilyen..
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A carny-t már javasolták többen is, de úgy tudom ebből csak konzerv van?! A tasakosság mindenképp fő szempont lenne, az állaga miatt. (mivel az állandó konzervezés -hiába kap '20'félét- nem jön be). Amúgy tök igazad van.. az ilyen whiskas,kitekat, félix és társai kimondottan drágák ahoz képest h mi van bennük...... a jókat meg nem reklámozzák tvben mert még drágább lenne :D (pl real nature,acana stbstb). csirkecombot hányszor adsz beki? gondolkodtam én is a húsokon, de én úgy tudom abban nincs meg minden amire szüksége van?! pótolod neki a vitaminokat pasztával?! vagy ezt vsak ilyen alkalom adtán fordul elő?
Mi mindenfélét próbáltunk már, de egy idő után mindet megunja, úgyhogy váltogatjuk. Gourmet, Félix, Acana, Royal Canin, Feringa, Real Nature. Nagyobb konzervet nem veszünk, mert ami több mint két adagra elég, az már a kukában köt ki, nem eszi meg. Egyik nap ilyet kap, másik nap olyat. Ez persze feltételezi, hogy egyik nap jobb minőségűt eszik, másik nap rosszabbat. A legdrágább, legjobb minőségű nedves tápok sem kellenek neki kettőnél többször.
Étkezéseknél a tasakosat, vagy a pici konzervet ketté szoktam osztani. Reggelire és vacsorára kap egy-egy felet. Napközben előtte van a száraz, ropogtathat ha éhes.
Ha nagyon hisztizik amikor hazaérünk délután a munkából, akkor szoktam adni neki ismét egy fél nedveset. Van hogy ezután már nem is követeli a vacsorát, én meg nem szoktam erőltetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!