Hogy kezeljem a macskastresszt?
Mióta van nálad a cicus? Talán több időre ven szüksége, hogy megszokja a benti életet és főleg, az embereket. Odakint állandó veszélynek volt kitéve az élete: autók, kutyák, más macskákkal az területharcok, vagy a harcok az ételért. Az emberek, akikkel találkozott is bánthatták. Talán hónapoknak, éveknek kell eltelnie, mire kiheveri.
Milyen idős a cica? Ha fiatal, a legjobb megszelídítési mód a játék. Ha odamegy hozzád adhatsz neki jutalom falatkát.
Gondolom a Feliway párologtatóra gondolsz, nekünk az állatorvos javasolta, mert a cicánk nagyon félénk volt. Nekem jó tapasztalatom van vele egyébként, de van aki azt mondja, hogy neki nem válik be.
Az elso ket valaszolo legyen szives ne legyen retardalt. A macskat talaltam, nem hiszem, hogy el kene engednem, tel van, gondolom ez eleg nyomos indok. Amugy meg a macska stessz fogalom a neten volt, azert is elmitettem igy, de ha nem lett volna, akkor sem all ez osszefuggesbe a lelki vilagommal, te jo eg🤣
Fiatal a cica, talan 2 honapos, jatszom vele, es szerintem is hozzaszokik majd, a parologtatot meg meggondolom:) koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!