Hova bujik egy kismacska a lakáson belül?
Az én 5 kilósom 1 órája mászott be a szekrénybe, amit kb 2 percig hagytam nyitva. Rácsuktam a szekrényajtót és elaludt...én meg kerestem. -.-
Rázd meg a kajáját és rögtön előkerül! :D
Áhh ezeket mind megnéztem már, a mosógépet is leállítottam hátha.
Kaja csörgésre nem jön , elöszedtem a porszivot hat megkerült a drága .
A fiam szétszedte a számítógépet és csak neki döntötte a burkolatot . Na ott volt .
Remelem. Em rágott meg egy vezetéket sem mert baj lesz.
:) Leállítottad a mosógépet??? Most nagyon megnyugodtam :D Komolyan azt hittem eddig, hogy csak nekem vannak olyan rémálmaim, hogy macskástól indítom el a mosógépet, vagy a szárítógépet.
Majd ha picit nagyobb lesz a cica, akkor egyszerűbb lesz megtalálni, de nagyon jól el tudnak bújni.
Egy idő után meglesznek a bevált helyek. Az enyém imádja a szekrény alsó polcát. Persze a ruhák mögé bújik be, ha nem hajolok le, nem veszem észre és elég egy pillanat, amíg elfordulok. Szereti a kanapé mögötti szűk rést, a kanapé párnái alatti járatokat, de a kedvencem még is az volt, amikor valahogy beerőszakolta magát a szennyesbe, ami rácsukódott, úgyhogy kijönni már nem tudott. Egy óra után tűnt fel kb., hogy nincs szem előtt, feltúrtam mindent, hívtam, borítottam neki kaját (ahogy csörög a tálban azonnal megjelenik), semmi. Már végigjártam a lépcsőházat, mert mondom lehet hülye vagyok és valahogy még is meglógott. Semmi. A fejemben volt, gondolkoztam hol lehet, de gondoltam közben beteszek egy mosást. Levettem a szennyestartó tetejét és ártatlan nagy kerek boci szemekkel nézett rám a koszos ruhák közül. :D Azóta az egyik kedvenc helye.
Ha doboz kerül a lakásba, akkor pedig tuti biztosra vehető, hogyha nem találom a macskát, akkor benne van... Költözésnél csak az volt a kérdés, hogy éppen melyikben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!