Ezek a körülmények megfelelőek egy kiscica számára? (lent olvashatod)
Persze, hogy jó körülmények.
Szeresd nagyon, és sok sikert a neveléshez. :)
leírom itt a 11 éves macskusznak a történetét hogyn került hozzánk!lehet hogy azt mondod hogy kitaláltam de tőlem higgy amit akarsz ez akkor is igaz! jó rég mikor olyan fagyosak voltak a telek akkor egy anya macska lerakta az ajtajunk elé a kölykét majd másnap 1 saroknyira a házunktól kiterülve feküdt az úton egy feketefehér anya cica.az utcában mindenki tudja a történetet. langyos tejet adtunk nekitojással és cukorral és így felépült..
1x ellet kölyköket amiböl egyet elajándékoztunk de a többit eldugta és mikor jöttek a cicákért akkor kerestük őket mire kiderült hogy a kanapé mögé relytette őket, mikor eladtuk mindet már tényleg nem találtuk az anyát végul 1 és fél hét mulva rátaláltunk a kertbe egy rigóval a szájában lesoványodottan de akkor sem akart enni amit mi adtunk neki majd elvittük dokihoz aki inekcióval adta neki a fontos tápanyagokat és még most is szed ilyen halvány roszaszín pirulát amit őszintén bevallva én sem tudom mi az.tovább sajnos nem emlékszem és ez azoknak kedvez akik nem hiszik el a történetet pedig igaz!
17:18-as vok
Én hiszek neked és örülök hogy vannak ilyen kedves emberek. Nekem hasonló történetem volt a papagájommal. Lent találtuk a földön szegény repülni se tudott de tökéletes fizikai állapotban volt. Aztán 1-2 hét alatt megszokott és megtanúlt(egy ki rásegítéssel) újra repkedni. Nagyon aranyos kis állatka volt kb a kutyánkhoz hasonlithatnám mivel ugyan olyan hűséges volt, nyitott ablaknál se repült el helyette inkább a vállamon pihizet és a fülemet rágcsálta. Olyan ari volt kár hogy elpusztult :(.
Miért ragaszkodsz az 1 éves korhoz?
Szerintem sokkal jobb lenne 6 hónapos kora körül ivartalaníttatni,mielőtt még teljesen ivarérett nem lesz.1 éves korára már berögződhet egy csomó kandúrszokás amitől nehéz lesz neki megszabadulni,vagy nem is sikerül teljesen,gondolok itt a csavargásra vagy a jelölésre.Nekem is két kandúrom van és mindketten fél évesen lettek ivartalanítva és olyan játékosak és bújósak,mint kölyökkorukban,most már 3 éves szobacicák,én nem bántam meg.Amúgy a többi összetevő rendben van,bárcsak több ilyen felelős állattartó lenne.Gratula!
KJöszömöm szépen!
utolsó válasz írojának: kösz hogy ezt elmondtad mert én azt olvastam hogy csak egy évesen lehet őket ivartalanítani mert ha előbb akkor lehetséges hogy belepusztul.de ahogy elmondtad akkor én is 6 hóssan ivartalanítatom!
(ha érdekel a leendő cicám vörös sötétebb vörös csíkokkal szép világoskék szemmel(nem vak,csakkék a szeme.ezt is olvastam hogy ha valamilyen állatnak kék a szeme általában vak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!