Sooosss! Macska vs padlószőnyeg? 🤔 Megoldható? Vagy kizárt ügy? 😿
Na felvázolom a helyzetet:.
Találtam egy vándor” cicát minden baja van szegénynek sovány rühes bolhás csipás a szeme és annyira megsajnáltam hogy szeretném befogadni, De Panelban lakunk a tulaj megengedte hogy hozzunk állatkát de csak akkor ha nem rongálja össze a dolgokat (mondjuk ez alap egy másik ember dolgára vigyázunk) na itt perpill a szőnyegtől rettegek 😬 (feltekerni nem szeretném,nem is tudnánk,& nem is lenne jó ötlelt.. szóval ez kizárva)
De hát a cicát lehetetlen egy bizonyos helységben tartani, és nem is szeretném,
Le lehet róla szoktatni? Ha igen hogy? Mert ilyent még nem igen hallottam ismerőstől.
DE be kellett volna hamarabb,nem került volna ilyen rossz állapotba! nem a befogadással van a probléma hanem hogy felelőtlenül tartanak állatot!
előre féltés" volt a dolgok iránt ma 2, napja hogy itt van, eddig nem csinált semmi rosszat gondolom a félés miatt, a héten megkapja az oltásokat,mielőtt behoztam volna a lakásba kutyakozmetikus vállalta a lemosdatást (nem akartam baleseteket"ezért inkább olyanhoz vittem aki tudja kezelni a dolgokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!