Lehetseges hogy egy cica november végén essen teherbe?
Figyelt kérdés
Cicamon most vettem eszre hogy gombolyodik megint. Ugy tudom nincs ivarzasi idoszak ezert fura hogy pocakos.
Mielott a nagy allatvedok nekem esnek hogy ivartalanittassam, elmondanam hogy eddig minden alomban levo pici csoppseg jo helyre kerult. Nem vagyunk tul jo anyagi helyeztbe ehhez.
2018. nov. 17. 20:40
11/12 anonim válasza:
ez tény utolsó, ettől még nem jó a nőstényeknek a sorozatos fialás. drasztikusan csökken tőle az élethosszuk.
12/12 anonim válasza:
De vannak felesleges almok. Nem azért, mert nem egyéniségek. Hanem mert több millió kóbor, mentett és gazdikereső macska van. Akik már megszülettek. Ezek mellé totál felesleges újabb és újabb almokat lehozni. A meglévőknek kéne megoldani a helyzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!