Bevan dagadva a macskám lába. Valaki valamilyen krémet tud rá ajánlani? Vagy házi megoldást?
Figyelt kérdés
Vasárnap este észrevetten hogy sántít a macskám.Hétfőn már úgy vettem észre semmi baja sincsen. Kedden láttám hogy a labat nagyon felemeli és nem rakja le/ nem áll rá. Tegnap ugyan ilyen volt bekötöttük neki de tudtam hogy az semmit nem ér. A láb feje nagyon bevan neki dagadva. Azért kérek házi megoldásokat (inkabb krémet) mert az állatorvos elég nagy összeget elkérne és először inkább megpróbálnánk rendbetenni itthon.2018. nov. 15. 17:19
21/23 anonim válasza:
A felvágással jobban járt volna...
22/23 anonim válasza:
A feltárás jobb. Nekem egyszer a cicám állát szúrta meg valami és tályog lett. Elvittük dokihoz aki lidokainozta és egy picit megvágta, eltávolította azt a sok gyulladt büdös gennyet ami 1(!) nap alatt felgyűlt benne, kitisztította és adott gyógyszereket. Nem egy hét után vártam meg hogy kifakadjon. El tudod képzelni a fájdalmakat meg azt, hogy a sok fertő ott bent dolgozik és gyullasztja mindent, ami körülötte van? Inkább vágni kell mint kivárni hogy kifakadjon.
23/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm hogy elmondtátok a ti véleményeteket/ tanácsaitokat. Mostmár az a fő hogy jól van!
2018. nov. 17. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!