A macskákat milyen ételmaradékokkal lehet etetni?
#8: Az itteni macska rengeteget vadászhat, elég sűrűn látom kövér pockot enni, seperc alatt fog egyet, egyszer kiengedtem a házból és 4 perc múlva már ette és tuti ő fogta. Egyes macskák el tudnák látni magukat, de persze nem ez a jellemző, inkább mennek kíváncsolni valaki máshoz, illetve én szántóföld mellett lakom, egy sűrűn lakott, sok macskás környezetben nincs is annyi rágcsáló s nem is minden macska jó vadász.
A többiekkel vagyok, kérdező, vegyél valami igen olcsó húsfélét és főzd meg fűszer nélkül. Szerintem ugyan egy olcsó macskatáp is belefér bárkinek s tudom, milyen nyomorszintű bevétellel macskákat etetni.
A tojást is szeretik, de annál olcsóbban lehet húst venni. De nagyon odavannak érte, amikor nem ügyelek és néha elfogy a macskatáp vagy valamivel be kéne adni nekik a féreghajtót, megeszik a tojásos rizst is (a táp is gabonás, nekik már mindegy). Mint ragadozók, alapból az állati étel jó nekik, csak a laktózra sokan érzékenyek, így marad a hús és a tojás.
#8. Voltam.
9. Azért valljuk be manapság ez nem olyan gyakori mit a te példád. Anyámék falun élnek, de olyan steril környezetben, hogy szinte nulla az esély, hogy attól a macskájuk jóllakik, de ők azért hisznek benne és max szárazzal etetik. Az összes szomszéduk háza nyaraló, németek, vagy pestiek, állat sehol a környéken, így rágcsáló is alig akad. Mint írtam én kertvárosi vagyok, de egy olyan utcában lakom, ahol még tartanak lovakat, baromfikat, így még nálunk gyakoribb az egér is, de így is jó ha egy macskára jut egy egér naponta. A mérgezés meg főleg fennáll ilyen helyeken. Szóval én igyekszem elkerülni, hogy a macskáim vadászatra kényszerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!