Macska bódítása előtt mennyivel ne adjak neki enni, illetve az alomtálcát mennyivel előtte vegyem el tőle, mert vizeletet is fognak tőle venni és kell, hogy legyen a húgyhólyagjában?
Vér is vizeletvizsgálat lesz, és az a baj, hogy este 6-ra megyünk, tehát így nem tudom megcsinálni, hogy éhgyomorra legyen... :/ Még nem 100 százalék, hogy lesz bódítva, csak, ha nagyon nem hagyja magát, mert iszonyat félős szegénykém. :( És akkor is csak picit lesz bódítva, azt mondta az orvos.
Előre is köszönöm!
Szia!
Szerintem max reggelit kapjon.
Igaz a mi cicusunkat altatták, de éhgyomorral vittük, akkor is hányt picit.
Szia,
köszönöm a választ!
Hú, már csak reggelit?...:O :/ Jaj, nagyon félek alapból az egésztől és sajnálom őt, hogy nem elég, hogy halálra lesz rémülve, még éhes is lesz, meg pisilni sem pisilhet. :( Tudom, hogy ez az ő érdeke, csak mégis...
Igen, köszi, azt tudom... :/ Persze, nem akarom, hogy ez legyen.
Akkor a reggeli az mit jelent, mert nekem sűrűn eszik kicsiket, akkor olyan 9-10? Vagy még előbb legyen az utolsó étkezés?
Első vagyok.
Rendben van a cicus?:)
Rendben, köszi!
Köszönöm, hogy kérdezed, kedves tőled. :)
Hát, izgulunk nagyon, hogy mi lesz az eredmény...:/
Alapból jól van, hála Istennek, csak a veséjével kezd gond lenni.:( Tavalyi vérvételen derült ki.
16 éves múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!