Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem fogja bántania nagy...

Nem fogja bántania nagy bakmacska a vele jött kismacskát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A nagy bakmacskámmal ide jött hozzánk egy kicsi macska (szerintünk fiú)

és 2 hete van itt..

de ma egy kicsit elkezdtek verekedni úgy hogy sírt a kicsi...

2 hét után biztos nem fogja bántani a nagy cica a kicsit?

a válaszokat előőőre is köszi...!

2010. jún. 24. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
nem fogja bántani.
2010. jún. 24. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
A mi kandúrunk is hazahozott egyszer egy picit. A legjobb haverok lettek. Persze néhányszor helyre tette a nagy a picit. ) márcsak a mihez tartás végett)
2010. jún. 24. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

Sajnos előfordulhat, hogy egy kandúr gyakorlatilag megöli a kicsiket, ha nem tőle vannak, azért, hogy a saját génállománya terjedjen úgymond, ez ösztönös.

Viszont ha ezt két hétig nem tette meg, nem hinném, hogy sor kerülne ilyesmire......az, hogy játszottak, és a kicsi fölsírt egyet, annak nincs jelentősége, ilyenkor "tanítja" a harcra, de a macskák nagyon jól tudják, hogy hol a határ, tehát szerintem nincs mitől tartani.

2010. jún. 25. 05:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem se fogja bántani,csak helyrerakta a picit,hogy tudja hol a helye,de ha 2 hét alatt különösebb gond nem volt, akkor ezután sem lesz;)
2010. jún. 25. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok

nagyon szépen köszönöm

mostmár megnyugodtam :)

2010. jún. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!