Milyen fajta cicám van?
Par napja kaptam a baratomtol ket cicat. Egy csaladtol vettuk oket perzsa macskakent hirdetve , lathatoan nem azok. Ok kulfoldi rokonoktol kaptak oket es sajnos nincs eleg idejuk a cicakra. Az elso tippunk maine coon volt, de aztan neztem kepeket sziberiai cicusokrol, majd norvegiai erdei macskarol is. Szemelyisegre inkabb a foldon alszanak egesz nap, szeretnek minket kovetni, de nem szeretnek az olunkben lenni, csak amikor ok akarjak. A jatekot a szajukban hozzak nekunk, mint a kutyusok. Illetve megfurdettuk oket es a nyavogason kivul nem volt gond! Nem karmoltak , haraptak, vagy probaltak elmenekulni. Elvileg 4 honaposak, ahhoz kepest ellege nagy termetuek. Nem adjak ki azt a ciripelo hangot, mint a maine coonok. A het masodik feleben megyunk a dokihoz, viszont kivancsi vagyok masok velemenyere is. Mit gondoltok?
Főleg a sötétebbiknek van nagyon maine coon beütése, de sztem vmi kevert cicák.
Mi a nevük? :)
Van törzskönyvük? Nincs. Abban benne lenne. Legalább oltási könyvet kaptataok hozzájuk vagy még azt sem?? Abban is benne kéne, hogy legyen a fajtajelleg.
Amúgy a törzskönyv nincs, nem fajtatiszták, bármi lehet bennük keveredve. Max DNS vizsgálattal lehetne kideríteni.
Ezért nem veszünk bizonytalan helyről, és törzskönyv nélkül fajtatisztának mondott macskát!
Tenyésztő vagyok, rengeteg fajta cicát láttam már, be tudom azonosítani őket.
Ők gyönyörű házicicák. :)
Mix cicák. Valamelyik felmenőben lehetett fajtatiszta cica, de szerintem nem “közeliben”.
Abban igazad van, hogy nem a fajtát kell nézni, hiszen egy házicica is akkora szeretetet ad, mint egy fajtatiszta tenyésztett... viszont.. szaporítókat nem támogatunk!
Akiktől vettétek a cicákat ők azok. Pároztatnak csak úgy, hogy legyen bevétel. Ez egy csúnya dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!