Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért viselkedik így a 10...

Miért viselkedik így a 10 éves ivartalanított nősténycicám?

Figyelt kérdés

1 éve költöztem panelből kertesbe, azóta kijárósak a cicáim.

A lány mostanában hasonlóan viselkedik, mint párzási időszakban egy ivaros nőstény. Folyamatosan nyávog, mindenhez dörgölőzik, fetreng, ki-be járkál, stb. Néha még éjszaka is felkelt a nyávogásával, olyankor kiengedem, és úgy rohan ki, mintha kergetnék. Mostanában kezdett íg viselkedni, és szakaszosan vannak ilyen időszakai.

Kicsit furcsa, mert 7 hónapos korában ivartalaníttattam, és a panelben soha nem csinált ilyeneket.

2018. okt. 16. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Érdekes a viselkedése.Nem tudom, de szerintem ha 9 éven át panelben lakott,ahol nem járt ki a szabadba, most olyan nagy élmény számára hogy szabad, kimehet hogy azért csinálja ezt, mert örül.
2018. okt. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!