Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a baja a cicámnak?

Mi lehet a baja a cicámnak?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem észre, hogy a cicám amikor szárazat vagy konzervet eszik nyávog és fájdalja a szája körüli részt. Adtam neki tejet megtejfőlt azt megette . Ilyenkor sajnos állatoorvoshoz nem mehetek már mert nincs este. Nem tudom számit-e de az orra száraz és sebes. Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 23. 21:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és kb. 6 hetes kiscicáról van szó
2010. jún. 23. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem nyáladzik,fekély nincs a szájában?Nem büdös a lehellete?
2010. jún. 23. 21:41
 3/10 A kérdező kommentje:
egyik sem most néztem meg.
2010. jún. 23. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap vidd el dokihoz, nehogy komolyabb legyen.
2010. jún. 23. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáld kibírni holnapig! Biztos nem kellemes neki, de holnapig ki fogja bírni, lehet kap valamit, ami meggyógyítja. Tényleg nagyon sajnálom, imásom a cicákat. Kitartást Nektek és szólj, hogy mit mondott az állatorvos!
2010. jún. 23. 21:54
 6/10 anonim válasza:
Talán egy tályog van a szájában az én cicámnak is hasonló volt nem tudom lehet hogy megszúrta a száját vagy az egyik fogával van baj de amúgy biztosan kibírja ameddig eljutsz vele az orvoshoz. Ebből általában nem szokott nagy baj lenni :)
2010. jún. 23. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok..,akkor ez jó hir hogy nincs komolyabb baj,de zstem is vidd el dokihoz holnap,mert igy nem tud normálisan hamizni!^^
2010. jún. 23. 22:02
 8/10 anonim válasza:
Ja és javaslom hogy ne piszkáld mert én is megpróbáltam megnézni és mivel fájdalmat okozol neki távolságtartóbb lesz. ;) Persze biztosan megbékél egy idő után :D a Finom falatok mindig jót tesznek :)
2010. jún. 23. 22:02
 9/10 A kérdező kommentje:

:)

Köszönöm szépen..

2010. jún. 23. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
nah milett a cicussal? :]
2010. jún. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!