Mitől büdös a kismacskám füle?
Figyelt kérdés
Holnap tudom orvoshoz vinni, esetleg valakinél volt ilyen?
Semmi más látható baja nincs, nem rázza, nem vakarja, nem vérzik semmi. Csak büdös. Nem kicsit, nagyon.
2010. jún. 23. 17:35
2/6 A kérdező kommentje:
Másik macskám is macskából van, és ő nem büdi.
Úgyhogy bocsi, de nem nyert hangszórót :)
2010. jún. 23. 17:44
3/6 anonim válasza:
Ez valami betegség az tuti, mindig sok macskánk volt és csak egynek volt nagyon büdi a füle, el is pusztult. Nem akarlak ijesztgetni, inkább vidd el orvoshoz.
4/6 anonim válasza:
A fülatkától büdi a fülük. És olyan mint ha mindig koszos lenne. Ha tiszta, akkor lehet hogy egy fülgyulladás.
Az enyémnek egyszer volt fülgyulladása. Hirtelen jött. Amire kijött a doki, a cica elvesztette a koordinációs képességét. Volt hogy fel akart ugrani az asztalra, és melléesett, meg ilyenek. :( De két szuri, és estére jobban is volt. :) Utána még cseppentgetni kellett ami nem egyszerű, de hamar rendbe jött. :)
5/6 anonim válasza:
Egy macskánál nem alapjelenség,hogy büdi a füle..,vidd orvoshoz,mert tuti valami nem stimmel!
6/6 mikii15 válasza:
van egy tuti módszer erre én ezzel kúráltam ki a cicám ez pedig a következő fújj a fülébe kemotoxot nagyon egyszerű az atka kis aprócska állatka ami elpusztul a kemotoxtól tuti beválik énis ezt csináltam és állatorvos javasolta nem a fejemből pattant ki az ötlet 2 naponta mind két fülbe egy spricc és elmúlik de nézz néha bele a fülébe meg a szagát is érzed hogy elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!