Kornyezetszennyezo az elhasznált, kertben elszórt macskaalom?
Kornyezetvedo vagyok, es fontos kerdes szamomra hogy ha a macskám altal "beszennyezett" almot ha szetszorom a hatalmas udvarunkban, artok vagy hasznos?
Igazabol a szeméttelepen mit csinalnak vele? Zavar nagyon.
Szintetikusat tuti nem ontenem ki. Neztem kozbe h mibol van. Most ket fajta van, egyiket most próbáljuk, az elozo nagyon poros. Tiszta por az egesz furdo tole. :/
A porosabb természetes betonit, a masik meg természetes agyagasvany. Szoval valóban az egyik se art. Nálunk nem hiszem h nem nolne fu. Nem gyep van hatul a kertbe, hanem vadfu. Olyan mezos resz, mint amit pl a lovaknak, marhaknak is vágnak szenagyanant. Koszonom az átgondolt, részletesen leirtam valaszt.
Azert tartom bent a cicaimat, mert imadom oket, es szeretnem h biztonságban, leeljek velem az egesz életüket! Pont ahogy az utolso hozzaszolo irta! :) ;)
#2. Az én macskáim kijárnak az udvarra, de nem teszik ki a lábukat kerítésen túlra. Jól érzik itt magukat és imádnak engem. Nekik is van bent alom, és az evés is a lakásban zajlik. Van, hogy nap közben elvégzik kint, amit nem bánok, mert sokat könnyít a dolgomon.
Viszont van még egy nagyon fontos dolog: Egészségük szempontjából nagyon fontos dolog szemmel tartani a székletüket, vizeletüket, ezért jó, ha bent végzik, amit ellenőrizhetek. Az ivartalanított kandúrnál pl. félek a vizelet besűrűsödéstől, ezért jó ja látom, hogy pisil-e rendesen. Ha csak udvarban végezné el, már csak akkor venném észre hogy baj van, mikor már nagyon rosszul van.
Kakit is jó látni, hogy nincs-e hasmenése, nem -e férges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!