Hogyan szoktassam rá?
Figyelt kérdés
A macskám csak a nedves tápot eszi meg mostanában és a szárazat nem pedig az elején azt is megette2018. okt. 4. 20:13
1/1 MisaMiku válasza:
nekunk is igy volt.
Pusztán raszokott a nedvesre, mert az sokkal jobban ízlik neki.
En ugy szoktattam ra hogy ossze kevertem a nedveset szarazzal, kicsit asztattam. Majd a nedvesbol egyre keveset kapott. Es vegul mar a tapbol is csipegetett. Egy ideig jol ment, aztan megint nem ettem. Folyamatosan tápot cseréltünk, hat ha valamelyiket jobban eszi. Es vegul találtunk egy tápot amit jobban szeret mint a nedveset.
Szoval próbáld meg a keveros teknikat, probalj masik tápot keresni ami jobban ízlik neki. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!