Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 7hetes cicára Neostomosan?

7hetes cicára Neostomosan?

Figyelt kérdés
Bolhás a kiscicám, és tegnap megfürdettem neostomosan szérummal. Nem mertem rá sokat rakni, mivel még pici, csak vagy 5cseppet raktam a hátára, és úgy megfürdettem, majd jól leöblítettem. Sok bolha megdöglött, de este sajnos észrevettem h vannak még benne. A maradékot feloldottam vízben, és fújtam rá párat, de még mindíg vannak benne, ma is befújtam már, de még mindíg láttam benne. Nem lesz baja ha még fujok rá? Mást nem tudtam venni sajnos, csak ez volt a patikában. Szombaton veszek majd vmi hatásosabbat. Ezzel a szérummal befújtam a szobábba is mindent. Mit tegyek még? A cicára még fújhatok? (nem hagyom h nyalogassa magát amíg meg nem szárad)
2010. jún. 23. 14:12
 1/2 anonim válasza:
Sztem ha eddig nem volt baja tőle akkor ezután se lesz.Szóval fújhatsz rá még...de azért nem árt valóban valami más szérum is.
2010. jún. 23. 19:08
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Várj 7 napot és utána permetezd le az oldattal a cicádat. Nekem a 200 ml-es koncentrátum van meg és ahhoz azt írja az útmutató, hogy ha lefürdettem, vagy permeteztem, stb... 7 napig várni kell, majd újra megismételni. Kortól független, csak a pofikáját hagyd ki.Én hétfőn fújtam le a kutyáimat, még vakaróznak, de már nem annyira. Szerintem várd meg a 7 napot!

2010. jún. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!