8 hetes macskának milyen bolhairtót vegyek?
Nekünk az 5 hetes cicára a doki a Neostomosan ampullát javasolta. Azt mondta nedvesítsük kicsit be a cicát sima vízzel, utána az ampulla felét hígítsuk fél liter vízben és azzal is alaposan töröljük át.
Én ezt meg is csináltam, de olvastam, hogy macskáknak ez nem jó szer, ezért egy 10 perc múlva megfürdettem. Így is hullottak belőle a bolhák egy óra múlva (talán annyi se).
Legközelebb úgy csináltam, ahogy először, azzal a különbséggel, hogy kicsit jobban nedvesítettem a szerrel a cicát és becsavartam pólóba, hogy ne tudja lenyalni, majd 15 perc múlva lemostam. Kiirtott minden bolhát.
Persze a környezetét is alaposan kitakarítottam. De ebből a szerből is lehet fújni a fekhelyre például.
Ha nem nyalja le a cica, semmi baja nem lesz :)
Sőt nekem elsőre lenyalt valamennyit, de így se volt baja.
Nagyon hatásos cucc és olcsó is. Nálunk 700 volt, de máshol még olcsóbban adják. 4-500 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!