Kiscica fülét hogy lehet házilag kezelni fülatka ellen?
Gyerekkoromban lehetett kapni cseppet, amivel kitisztítottuk a macsek fülét és utána kirázta magának a maradékot. 2-3 nap múlva az összes ilyen macskánk meggyógyult, ilyen indokkal soha nem voltunk állatorvosnál.
Most viszont azt mondják az állatpatikában, hogy letiltottak több szert is a macskákról, már csak az állatorvos írhatja fel vizsgálat után. Az én gyerekkoromban nem volt ilyen hajcihő és pénzlehúzás: Az állatorvoshoz el kell autózni, 1500 forint, a vizsgálat és a fültisztítás 5000, a felírt tisztító folyadék 2500, a cseppek 3500. Ez 12500 forint és aztán vigyem vissza a macskát még kontrollra is, mert lehet meg kell ismételni és akkor ír másik gyógyszert. Hát álljon már meg a menet, nem sajnálom a macskától a pénzt, de nekem sincs sok és ez már túlzás. Szerintem csak megvezettek, hogy fizessek nekik. Szerintetek hogy gyógyíthatom meg a kismacskát? Egyébként még nem olyan vészes a fertőzés, láttam már sokkal-sokkal csúnyábbat is.
Itt hasonló kérdésre születtek válaszok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!