Ilyen eletmodba beleillik egy macska?
Mindig is szerettem volna egy kutyat de tudom h vele jelenleg nem tudnek eleget foglalkozni. Ezert gondoltam macskara aki joval onallobb.
Hetkoznap egesz nap oda vagyok dolgozni (11-12 orakat a tomegkozlekedessel) szoval hetkoznap lenyegeben csak este vagyok otthon. Benti cica lenne de van egy nagy udvarunk es nagy kertunk ahol el tud lenni. Egyik csaladtagom otthon van nap kozben o nem macskas de nem lenne magara hagyva mert nap kozben is tud neki enni adni ha kell pl.
Attol is felek h elszokne es nem jonne haza nagy onallosagaban. Gyerekkoromban volt ilyen macskank hogy tok ritkan lattuk igaz o kinti volt.
Jó a macska, viszont. A helyedben vagy kettőt fogadnék be (pl tesókat) vagy egy kicsit nagyobbacska macsekot. (Mondjuk 6 hós-1 éves)
2 kiscicát nem ajánlanék, mert az oké, hogy lefoglalják magukat, de azt is jelenti, hogy két kis energiabombának kell megtanítani a szabályokat... Picit idősebb cica viszont jó ötlet.
Nem tartom igaznak azt, hogy a cicákkal keveset kell foglalkozni, ennek ellenére szerintem legyen macskád. Sajnos nem mindig vannak meg a tökéletes feltételek az állattartásra, de ha szereted és tényleg törődsz vele a szabadidődben, akkor sokkal jobb helye van nálad, mint pl. egy menhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!