Miért bámul engem a macskám? Ennyire imád?
Figyelt kérdés
Nap közben is sokszor csak leül elém és néz. De az éjszakák még furábbak. Rosszul alszok, ezért sokat forgolódok, és ő mindig arra fekszik, amerre az arcom mutat. Ha épp az éjjeli szekrény felé fordulok, akkor felül az éjjeli szekrényre és onnan néz. Ül és bámul a halovány fényben, néha már ijesztő. De imádom amúgy. :-)2018. szept. 18. 09:11
11/17 A kérdező kommentje:
Sok mindent lát, nagy, kertes házban élünk.
2018. szept. 20. 09:04
12/17 szántóvető válasza:
azt hittem full benti cica.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem. Ő egy boldog kinti-benti, azt csinál amit a kedve tartja, de sosem megy el a közelemből, udvaron belül bóklászik csak. A wc-re is utánam jön, felül mellém a mosógép tetejére, és dörgöli hozzám a fejét miközben végzem a dolgom. :-D
2018. szept. 20. 15:31
15/17 anonim válasza:
Egyszerűen csak csodál és szeret téged, valamint figyeli a bioritmusod azért hogy érzed magad. Gondolatolvasók is egyébként de nem kell megijedj. :-)
16/17 anonim válasza:
Az enyém nap közben a szekrény tetején fekszik és onnan bámul lomhán, mit csinálok. Éjjel alszik, de csak 5 körülig, onnan fent van. Van, hogy odajön az arcomhoz és elkezd szagolgatni. Arra kelek, hogy összerándulok, ahogy csikiz a vajszával. Ahogy felkelek úgy megörül mintha gyémántgyűrűt kapott volna és nekiáll full hangerőn dorombolni és dugja a fejét az arcom alá, hogy simizzem. Van, hogy ezt félóránként teszi. Ki tudnám filézni olyankor. :D
Szóval örülj, amíg csak bámul a kis nyomi. :)
17/17 A kérdező kommentje:
Nem is nyomi. A legkedvesebb macska, akivel valaha dolgom volt. :-)
Szerintem a mi kapcsolatunk szorosabb az átlag ember-macska barátságnál.
2018. szept. 24. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!